Hoofdcommissaris Politie – Wij kiezen voor het volk!

https://www.youtube.com/watch?v=YYPmWaEobOg

Kriminalhauptkommissar Michael Fritsch spreekt op voortreffelijke en emotionele wijze tijdens de demonstratie in Dortmund tegen de coronamaatregelen.

Hier enkele van de honderden reacties:

  • Sluit je aan! Maak je niet medeplichtig door deel uit te maken van de zwijgende massa!
  • Dit is goed nieuws. Zie mensen gewoon huilen van blijdschap als hij uitgesproken is. In Nederland en België is het echter nog niet zover, we zullen nog massaler moeten strijden.
  • Hoop. Dat wij ook van die helden krijgen die opstaan tegen deze waanzin.
  • De hoofdcommissarissen van politie in Nederland en België zijn te laf om achter het volk te gaan staan en iedere agent die wel openlijk achter het volk gaat staan wordt er op een smerige wijze uitgegooid! Dat is Nederland en ook België zo corrupt als de tering!!!

Nederland – In het weekend traden twee politieagenten op als spreker bij demonstraties tegen de overheidsmaatregelen in de coronacrisis en bekritiseerden ze in duidelijke bewoordingen de rol van de politiek en de media. Maandag was een van de twee geschorst, de andere verhuisde
De twee politieagenten die afgelopen weekend deelnamen aan verschillende protestbijeenkomsten tegen de coronamaatregelen van het beleid, moesten maandag al de eerste gevolgen van hun optreden voelen.

Hoe ver staan we nog van een dictatoriaal regime??