Als de grootste leugen uit de geschiedenis voor waarheid wordt aanzien

Belangrijk – Buitenparlementaire onderzoekscommissie van Reiner Fuelmich – kijk alstublieft | Stichting Vaccin Vrij

Deze corona-crisis moet, volgens alles wat we vandaag weten, worden omgedoopt tot een “Corona-schandaal” en degenen die ervoor verantwoordelijk zijn moeten strafrechtelijk worden vervolgd en aangeklaagd voor civiele schade. Op politiek niveau moet alles in het werk worden gesteld om ervoor te zorgen dat niemand ooit nog zo machtig zal zijn dat hij de mensheid kan bedriegen of ons kan proberen te manipuleren met een corrupte agenda. En daarom zal ik u nu uitleggen hoe en waar een internationaal netwerk van advocaten de grootste onrechtmatige daad ooit zal aanvechten; het corona- fraudeschandaal, dat zich inmiddels heeft ontvouwd tot waarschijnlijk het grootste misdrijf tegen de menselijkheid dat ooit is gepleegd

Belangrijk – Buitenparlementaire onderzoekscommissie van Reiner Fuelmich – kijk alstublieft | Stichting Vaccin Vrij

Het zijn geen loze woorden, en het is uitermate belangrijk dat dit filmpje op grote schaal wordt bekeken en gedeeld. De getuigenissen zullen niemand onberoerd laten – denk mee, denk na.

https://www.youtu.be/ly7flUk6swQ

Gevaarlijke symbiose overheid en media

De media en de beleidsmakers houden samen de bevolking in angst. De politiek rechtvaardigt de maatregelen met de uitkomsten van een test die gebruikt wordt in strijd met de bepalingen van de fabrikanten. Een test waarvan de beleidsmakers weten dat deze ongeschikt is om een diagnose te stellen.

Deze angst faciliteert een verdere inperking van grondrechten met radicale maatregelen die elke ratio ontberen. De overheid verkwist honderden miljoenen aan een testcampagne die geen zinnig doel dient.

Enerzijds wordt de vrijheid van positief geteste personen vergaand ingeperkt terwijl niet vastgesteld is of zij het virus daadwerkelijk bij zich dragen.  Anderzijds zorgen grote aantallen fout-negatieve testen dat een indamming van het virus illusoir is. De transmissieketen wordt niet doorbroken.

Tegelijkertijd zucht de bevolking onder onwerkbare voorschriften en maatregelen waarbij sociaal gedrag strafbaar gesteld werd en wordt. Miljoenen mensen gaan failliet of verliezen hun baan. En dat alles op basis van een ongeschikte test en misleidende berichtgeving. De overheid en de media vormen daarmee een gevaarlijke symbiose die de samenleving ongekende schade toebrengt. Dit moet stoppen.