Australië: 24.000 kinderen worden zonder ouderlijk toezicht in een stadion geïnjecteerd 

augustus 18, 20212 0

In Australië zullen in de eerste week van een grote inentingscampagne 24.000 kinderen in een stadion worden ingeënt zonder dat hun ouders daarbij aanwezig zijn. De massale vaccinatie met Corona-vaccins, die op grond van een noodtoestemming is gestart, zal onder toezicht staan van de Australische politie, bericht De.rt.com.

De minister van Volksgezondheid van de Australische deelstaat New South Wales, Brad Hazzard, heeft journalisten verteld dat in zijn deelstaat 24.000 kinderen zonder dat hun ouders aanwezig zijn in een stadion (Qudos Bank Arena) in Sydney zullen worden gevaccineerd. De massale vaccinatie met de COVID-19 vaccins, die op de markt zijn gekomen in het kader van een dringende noodgoedkeuring, moet onder toezicht staan van de Australische politie. Het cijfer van 24.000 kinderen heeft betrekking op de eerste week van de campagne, aldus de minister.

Hazzard drong er eerst bij alle leerlingen in New South Wales op aan om gebruik te maken van deze “gouden” gelegenheid om zich te laten injecteren met het Pfizer-vaccin. Dit is een uitgelezen kans voor de leerlingen om de gouden medaille in de wacht te slepen, voegde hij eraan toe, verwijzend naar de Olympische Spelen.

“Je krijgt een kans die zovele anderen niet hebben kunnen verwezenlijken, en die tot doel heeft je toekomst te verbeteren”, aldus de minister van Volksgezondheid, verwijzend naar de genetische inentingen. Hij verwacht dat in de eerste week in totaal 24.000 kinderen naar de Qudos Bank Arena in Sydney zullen komen.

De ouders van de kinderen moeten hun kroost buiten het stadion afzetten, voegde Hazzard eraan toe. Zij mogen echter zelf het stadion niet in. De politicus rechtvaardigt dit met een mogelijk infectierisico. Daartoe worden politieagenten ingezet voor bewaking. Hazzard benadrukte dat de kinderen “goed verzorgd” en “opgevangen” zouden worden. Verpleegsters en politieagenten zouden elke scholier individueel begeleiden.Amish gemeenschap in de VS bereikt kudde-immuniteit op natuurlijke wijze

In de eerste week van de campagne zullen al 24.000 kinderen worden geïnjecteerd met het mRNA-vaccin van Pfizer, aldus de minister van Volksgezondheid van New South Wales.

Intussen heeft de Australische federale regering een financiële sanctie ingevoerd voor ouders die hun kinderen niet willen laten vaccineren: Het “No Jab, No Pay” programma. Vertaald betekent dit “geen vaccinatie, geen geld”. Hiermee wil de minister van Sociale Zaken ouders een belastingvoordeel van 28 Australische dollar per twee weken korten als zij hun kind niet genetisch laten vaccineren. Het weigeren van de prik kan dus een verlies betekenen tot 15.000 dollar (10.900 euro) per kind per jaar.