Dokter Zev Zelenko waarschuwt voor een “globale volkerenmoord”

augustus 17, 20215626 10

Dokter Vladimir “Zev” Zelenko adviseerde president Trump om hydroxychloroquine te nemen voor Corona. Hij werd ook genomineerd voor de Nobelprijs. Hij noemt Corona een psyop, een psychologische operatie, en zegt dat er al meer mensen zijn gestorven door de maatregelen – lockdown en vaccinaties – dan door de ziekte zelf.

Voormalig hoofdarts van Pfizer zegt dat experimentele Covid-19 vaccins “gebruikt kunnen worden voor massale depopulatie”

Internationale deskundigen zeggen dat we op de rand van een volkerenmoord staan. Advocaat Reiner Fuellmich en Mike Yeadon, voormalig vice-president van Pfizer, behoren tot degenen die hebben gewaarschuwd voor genocide. Volgens Yeadon is de kans dat kinderen sterven aan het vaccin 50 keer groter dan aan het Coronavirus.

Het meest gevaccineerde land ter wereld (twee doses) heeft nu te kampen met ongecontroleerde Corona-uitbraken en zal weer gaan morrelen. Dus al die gevaccineerde mensen hebben de nadelen en risico’s van hun genetische modificatie, maar niet de voordelen. Voorspelbaar, schrijft onderzoeksjournalist Patrick Savalle.

Wat hier aan de hand is, is dat gevaccineerde mensen gewoon weer Corona krijgen. De vaccins werken niet, zegt hij.