Hoe stoppen we deze Virus?

Hoe kunnen we deze o zo besmettelijke virus een halt toeroepen?

Er is maar één oplossing: STOP de zogenaamde testen, STOP de 1,5 meter afstand, en gooi de ziekmakende mondmasker in de vuilbak! Straf hé. En toch is dat dé oplossing, een oplossing die de overheden en TV virologen absoluut niet willen. En waarom niet vraagt u zich af?

“Niet dat we de virus ontkennen, maar met alles wat er aan gezond verstand in ons aanwezig is, is de besmettelijkheid en dodelijkheid van dit virus, wat door overheden over de gehele wereld kunstmatig in stand gehouden wordt om een – tot voor kort – ontwakende en zich afzettende bevolking in toom te houden.”

En men gaat daar steeds verder in: 1.5 m. afstand houden van mekaar, niet meer knuffelen, elkaar geen hand meer geven en ons muilkorven met het ziekmakend mondmasker. Wij zien uit als gemaskerde bandieten!
En men gaat nog verder… avondklok zoals in een oorlog, sluiting van cafés en horeca zaken en alle ontspanningsoorden. Gedaan om met vrienden samen te komen en bij feestjes die de jongeren organiseren krijgen ze de stempel: Positief getest!
Dit allemaal tot de langverwachte vaccin  aankomt.
Wat gaat  er dan gebeuren denkt u?

Men heeft de bevolking zo bang gemaakt dat het zich gedraagt net als onder de oorlog de Joden die gewillig naar de gaskamers gingen. Zo ook nu wordt de bevolking bang gehouden, niet met een geweer als toen maar met torenhoge boetes. En dan moet de langverwachte vaccin de redding zijn. Alweer een complottheorie gaat u zeggen. Natuurlijk, alles wat tegen Corona is veegt men van tafel met de stempel: complottheorie. En het volk geloofd dat om onze ‘Corona’ Media elke dag hun theorie verkondigen en wij moeten zwijgen. De langverwachte VACCIN. Zo ‘genezen’ ze de wereldbevolking van de overbevolking van naar schatting 3 tot 4 miljard mensen. Vooral de gepensioneerden die vandaag té lang van hun welverdiende pensioentje genieten. In het voorjaar zijn reeds een ganse generatie kwetsbare mensen ‘opgekuist’ geworden (zie ook de tweet van Van Ranst naar Magie de Block:

WIST U….

De cirkel is nu rond… de nieuwe kabinetschef van Vandenbroucke is Ri De Ridder, voorzitter van Dokters van de Wereld en goede vriend van Van Ranst… Dat zegt genoeg vanwaar de wind waait en wat ze met ons van plan zijn!

Hieronder een voorbeeld dat wij zomaar ons verstand op nul kunnen zetten en gewoon de de bevelen klakkeloos overnemen, hoe absurd deze ook zijn: