Ongelooflijk!: politicus laat live zien dat cola positief test

Wanneer gaat onze regering eindelijk inzien dat de PCR-test gewoon onbetrouwbaar speelgoed is made in China? Welk politiek schaap gelooft dit nog?

Politicus Michael Schnedlitz (FPÖ) heeft tijdens een vurige speech in het Oostenrijkse lagerhuis afgerekend met het coronabeleid van de overheid. De ‘veel te dure’ coronatesten zijn hem een doorn in het oog. Terwijl zijn collega’s toekeken, toonde Schnedlitz aan dat de coronasneltest positief uitslaat bij een druppel cola.

In het eerste gedeelte van zijn speech besprenkelde de politicus de test met cola. Na 5 minuten kreeg hij de uitslag: de cola was besmet met corona. Schnedlitz zei dat de overheid dezelfde test gebruikt om massaal te testen. Hij wees erop dat de test extreem onbetrouwbaar is.

Na de Retraction Paper, de draai aan de amplificatieknoppen, nu dit. Wanneer gaat onze regering eindelijk inzien dat de PCR-test gewoon onbetrouwbaar speelgoed is made in China? Welk politiek schaap gelooft dit nog? Of is het toch zoals F. Zappa ooit zei: “…they are only in it for the money…”?