Schaam u mensen die uw medemens verklikt; je weet niet wat u uiteindelijk te wachten staat!

Gans dit Corona boeltje stinkt sinds dag 1.  Maatregelen hebben 95% niets te maken met wat ze willen bestrijden. Wereldwijd zelfde script. De deathrate is 0,05% en 0,23% boven de 70.  Griep is 0,03% en 0,16% Nauwelijks verschil dus. Vooral 74+ en obese mensen op intensieve. De gevolgen maatregelen zijn de enige echte killer x20 op alle vlak. Over onze economie en rechten en vrijheden gezwegen nog. De media moet non stop aan angstpropaganda doen en manipulatie en inspelen emoties en onderbewustzijn.  Dit gaat om compleet iets anders. Vanaf dag 1 draait dit om belangen en een agenda er doordrukken. Transformeren economie en samenleving en vernietigen kapitalisme.  Hopelijk komen we nog op tijd klaarwakker. Ja hopelijk want de grote massa is zo erg gebrainwasht dat ze nog enkel geloven en verkondigen wat ze op TV zien en niet zien wat op ons afkomt!

Ze gaan of kunnen ons hier voor altijd in Kot houden (van Ranst spreekt al over lockdowns 3; die man is een handpop die uitvoert).  Heeft u soms in media gehoord over hoe versterk je immuniteit? Met voeding, bewegen, vitamines,…  neen, sluit u op, verklik mensen, geen contacten, ontsmet uw handen non stop, kijk naar angst, draag een onbewezen en schadelijke muilsluns (hebben ze goed geholpen??). Spuit u maar in met de 2 jaarlijks dubieuze vaccins. 

Ze blijven en gaan dit blijven rekken.  De bedoeling is ook niet om ons hier ook ooit uit te halen. Enkel wanneer ze uitgerold hebben wat ze voor ogen hebben en de conditionering zijn werk heeft gedaan, zal de normalisering optreden. Beangstigend maar is bezig.  Het Nieuwe normaal. Daarna komen we in een onherkenbare wereld uit als we niet oppassen. Veel kapot en een soort Chinees communistisch model met een medische dictatuur gecoördineerd door de big tech en big pharma en overheid. Wereldwijd zijn er rare dingen aan het uitrollen.

Kijk zelf: opeens gooit men met miljoenen Euro’s om zogezegd de bedrijven te steunen die verplicht hebben moeten sluiten. Vooral de evenementen sector, horeca en alles wat enigszins met plezier of ontspanning en beetje vreugde brengen in het leven van de burgers. Dit is toch duidelijk wat de overheden naartoe willen. Alle dagen horen wij Corona nieuws, de ganse dag door worden wij bestookt met angstberichten en we worden voorbereidt voor de ‘verlossende vaccin’. Waarom al die publiciteit elke dag opnieuw van ‘hoe doeltreffend dat deze vaccin is’. Een vaccin die nooit eerder zo snel ontwikkeld is als deze. En…gefinancierd door Bill & Melinda Gates foundation. Waarschijnlijk zijn deze ‘steun miljoenen’ die de regeringen uitdelen daar ook van afkomstig. Maar op één bepaalde voorwaarde….

Zin we soms vergeten bij het begin van deze ‘crisis’ dat alle regeringsleiders verklaart hebben: HET IS OORLOG! Ja inderdaad, het is een biologische oorlog. Vandaar al de maatregelen zoals in de oorlog! En we weten ook dat er minstens 3 miljard mensen te veel op ons planeet zijn…Gaat u een lichtje branden???


De Belgische virologenjunta slaat de bal mis als ze denken dood en ziekte de wereld uit te kunnen helpen met deze sociaal-economische destructieve jojo-strategie. Wij willen niet leven om niet te sterven. We moeten massaal open doen. Het is de taak van de overheid de ziekenhuizen van voldoende capaciteit te voorzien tijdens een gezondsheidscrisis. Daarvoor worden ze royaal (door)betaald! Het doel van het leven is te sterven met herinneringen, niet met enkel een paar dromen over wat had kunnen geweest zijn.