Stop de mondmaskers en de besmettingen verdwijnen! Helaas is de intussen aangebrachte schade onherroepelijk!

Het is schrijnend te zien dat sinds de invoering van de mondmaskerplicht de besmettingen elke dag stijgen. Nu ook bij de jongeren vanaf 10 jaar sinds deze groep ook die verplichting hebben.

Het lijkt erop dat het de TV-virologen enkel om de besmetting cijfers gaat, hoe meer zogenaamde besmettingen hoe er zijn hoe meer ze in het nieuws komen.

Wij vragen u dringend mea culpa te willen slaan en dringend maatregelen te nemen om de zelfbesmettingen ten gevolge van deze foute maskerplicht te stoppen. Het risico op infectie kan zelfs toenemen door vochtophoping tijdens het dragen van een masker. Maar vooral door de bacteriën die ontstaan ter hoogte van mond en neus in deze warm-vochtige omgeving. Deze bacteriën besmetten niet alleen uzelf maar ook de andere mensen omdat deze door u worden uitgeblazen. Bovendien ademt u uw eigen koolmonoxide lucht in waar in een later stadium heel wat longziektes gaan komen.

Helaas hebben ze tegenwoordig de pech dat hun Covid-virus haast haast geen sterfgevallen maakt; eigenlijk minder dan met een normaal seizoen griep. Maar door het feit dat er massaal boetes uitgedeeld worden van 250 Euro of meer door het niet (kunnen) dragen van een mondmasker, is dat een goed-geld-opbrengend maatregel voor de staat!

Helaas voor de mensen een onder dwang ziekmakend maatregel die we zo snel mogelijk een halt moeten toeroepen!