Stop uw corona ONZIN! Stop met uw leugentesten en uw schrikbewind.

Kom uit de greep van uw TV virologen en luister naar echte bekwame virologen en niet naar het door Bill Gates gesubsidieerd clubje zoals Van Ranst, de veterinair Van Gucht en Erika Vlieghe die, zoals het nu uitziet de macht gekregen en gebruiken deze om, én de economie én de bevolking volledig te ontredderen.

Ook de grote schuldigen zijn de journalisten, voor de VTM en VRT gevolgd door de kranten die maar één bron hebben waar ze hun dagelijkse onzin uit putten terwijl al de andere berichten gewoon de vuilbak in gaan.

Nu al is 56% van de bevolking radeloos van schrik om niet besmet te worden met de dood tot gevolg en dit voor een griep die minder heftig is als deze van 2018 met bijna dubbel zieken en overlijdens zie;

_______________________________________________________________________________________________________

Piek nog niet voorbij. Kranten artikel uit het Nieuwsblad van 15 maart 2018:

550.000 Belgen in bed met griep: ziekenhuizen moeten zich dubbel plooien

Nieuwsblad 15/03/2018 om 02:00 door Jonas Mayeur 

  • Naar schatting 550.000 Belgen hebben deze winter al de griep gekregen. Dat zijn er opvallend veel. Bovendien is de epidemie nog steeds niet voorbij. Het gevolg is grote drukte bij de huisarts maar ook in de ziekenhuizen. Sommige sturen patiënten zelfs noodgedwongen door naar andere klinieken.

De griepepidemie van deze winter is qua duur een van de zwaarste van de voorbije jaren, zo blijkt uit de officiële cijfers. “Het is lang geleden dat de epidemie zo lang duurde en de piek zo laat kwam”, zegt Steven Van Gucht, viroloog van het Wetenschappelijk Instituut Volksgezondheid (WIV). Experts voorspelden dat het na de krokusvakantie zou beteren, maar nog steeds worden week na week meer mensen ziek.

Er was toen geen loc down, geen mondmaskers of afstand houden. Alles verliep normaal en dat is ook de reden dat het na enkele maanden overgewaaid was. Maar vandaag zijn er zoveel tegenstrijdige maatregelen, het maskerplicht die de bevolking ziek maakt: de zogenaamde besmettingen komen van de mondmasker: eerst en vooral ademt u uw eigen uitgeademde lucht in dat voor bijna 80% uit kooldioxide bestaat. Dat maakt de mensen ziek, beginnend met hoofdpijn, slecht slapen enz. Omdat uw longen niet meer voldoende geventileerd worden gaan heel wat longcellen onherroepelijk dood. Nog erger is de bacteriën vorming in het vochtig deel van uw mondmasker. Met deze bacteriën besmet u niet alleen uzelf, maar ook uw medemensen in uw buurt doordat u deze bacteriën door het masker uitblaast!

Is dat wat de regering wilt? Of is het onder dwang van dat clubje virologen die kost wat kost ons mooi landje naar de haaien helpen. Hoog tijd dat we wakker worden en de (corona) TV uitzetten.

Hoeveel mensen er vandaag effectief in het ziekenhuis liggen hebben we het raden naar. Sciensano zegt dat het er 4.401 zijn maar dat is niet bewezen en ook niet gecontroleerd door een onafhankeljik controle orgaan. Onderzoek van de Excel ” hospitalisations “wijst uit dat Sciensano het aantal mensen die dagelijks het ziekenhuis verlaten NIET in mindering brengt van de dagelijkse totalen per procincie.

Zij registreert de ontslagen wel ( new out ) en zij maakt zelfs,aparte flashy grafieken van de ziekenhuis ontslagen maar zij brengt de ziekenhuisontslagen niet in mindering in de Excel’s die de basis van alle maatregelen vormen. Er komen dagelijks alleen maar bedden bij. Uit de Excel ” hospitalizations ” blijkt dat sinds 24.09 minstens 3.588 mensen het ziekenhuis verlaten hebben. Toch wel straf hè dat zoveel mensen herstellen na een kort ziekenhuis verblijf !

Hoeveel mensen er vandaag dan werkelijk in een ziekenhuis liggen ? Ah, dat weten we niet. Sciensano geeft nl de nationale analyses van ziekenhuizen niet vrij. Niet aan mij, niet aan politici, niet aan leden van de Celeval, aan niemand. Sciensano zit op haar data. En ik ben niet de enige dit zegt. Het is ook in het nieuws geweest ( zie VRTnews post hieronder ). Omdat wij toch wel nieuwsgierig waren naar de werkelijke cijfers hebben wij de controle taak die Sciensano eigenlijk zou moeten waarnemen op ons genomen en met een gans team zitten rond bellen naar ziekenhuizen om te weten hoeveel mensen er met en door corona in hun ziekenhuis liggen. We hebben de cijfers kunnen verzamelen van 38 ziekenhuizen. We kwamen in totaal aan 258 ziekenhuisopnames waardoor wij ons meteen afvroegen : waar liggen dan al die andere ?

Dat zijn we helaas niet te weten gekomen want…. andere ziekenhuizen hebben ons gemeld dat zij het verbod hebben gekregen om hun cijfers mede te delen aan de pers en het publiek. Deksel op het potje. U kent dat wel hè. Mijn punt is : is er een virus ? ja. Is het uitsluitend corona ? Wellicht niet want de griep is sinds half september terug in het land. Ha ja, we hebben deze cijfers ook kunnen inzien op het professioneel luik van Sciensano.

Is de situatie dramatisch ? Neen. Er zijn meer dan genoeg ziekenhuisbedden ( 52.245 ) maar … er is wel een schrijnend tekort aan ziekenhuispersoneel. Dat is al vele maanden geweten. In plaats van 4.525.669 tests x 47,10 € per test = 213.159.010 € te spenderen aan PCR testen, honderden miljoenen uit te geven aan de aankoop van mondmaskers die geen enkele bescherming bieden, het ontwikkelen van een tracing app die niemand gebruikt, het inhuren van duizenden contact tracers die maanden lang met hun vingers hebben zitten draaien en nog meer van dit soort onzinnige investeringen en aankopen, zou de overheid er beter aan gedaan hebben om al dit geld te investeren in de gezondheidszorg voor de aanwerving van bijkomend ziekenhuispersoneel zodat het bestaande contingent bijstand zou krijgen en wat meer zou kunnen rusten. Dan zou er vandaag GEEN probleem zijn geweest.

De remedie is ondertussen veel erger geworden dan de kwaal. En dat, mijn beste lab medewerker van Sciensano, is NIET de schuld van de bevolking. Wij ondergaan en kijken met lede ogen toe hoe Sciensano en de overheid er een potje van blijven maken.

Uiteindelijk zal u te weten komen wat uiteindelijk het doel is van deze circus, neen deze dreigende catastrofe van de overheden…..