The Telegraph: Covid’s “derde golf” zal een massale dood zien onder de GEVACCINEERDEN

Er komt een “derde golf” van het Coronavirus onze kant op. En degenen die erdoor zullen worden getroffen, zijn de “gevaccineerden” die hebben toegestemd om zich te laten injecteren met experimentele gentherapiecocktails die hen vatbaarder hebben gemaakt voor ziekte en dood.

Begraven in een rapport samengesteld door de Scientific Pandemic Influenza Group on Modeling (SPI-M), is een bekentenis dat de meeste mensen die zullen sterven tijdens de zogenaamde derde golf, de al volledig gevaccineerden zullen zijn tegen het Coronavirus.

Screenshot The Telegraph

“De heropleving van zowel het aantal ziekenhuisopnames als het aantal sterfgevallen wordt gedomineerd door degenen die twee doses van het vaccin hebben ontvangen, die respectievelijk ongeveer 60 en 70 procent van de golf uitmaken”, onthult het rapport.

“Dit kan worden toegeschreven aan de hoge niveaus van vaccinatie in de meest risicovolle leeftijdsgroep”, legt het verslag verder uit.

Ja, dat heb je goed gelezen. De sterfgevallen van de derde golf zullen voornamelijk vallen onder de mensen die gevaccineerd zijn.

De redenering van de groep is dat ongeveer 10 procent van de 50-plussers die worden gevaccineerd geen bescherming van het vaccin zullen genieten, dit op basis van een veronderstelde 90 procent “werkzaamheid”. Deze 10 procent komt neer op ongeveer 2,9 miljoen mensen.

De ene analist voorspelt ongeveer 40.000 sterfgevallen, terwijl een ander dichter bij de 60.000 sterfgevallen zit. Hoe dan ook, dit is een groot aantal doden als gevolg van een ‘vaccin’ dat op zichzelf volkomen overbodig is, aangezien het Covidvirus zelf niet eens zo’n hoog risico vormt.

Terwijl één op de 200 mensen zou zijn gestorven tijdens de “eerste golf” – en we weten dat dit drastisch overdreven was – voorspellen deskundigen dat maar liefst één op de 70 mensen zal sterven tijdens de derde golf, en dat allemaal dankzij het vaccin.