Wat is Corona eigenlijk, en wat is er ECHT aan de hand?

Waarom worden wij elke dag bang gemaakt via de Media dat de VIRUS steeds erger toeslaat omdat wij de ‘niet braaf’ hun desastreuze maatregelen niet goed opvolgen? Waarom moet de Economie kapot vanwege een o zo dodelijke virus dat in werkelijkheid niet meer dan EEN GRIEP IS? En de besmettingen dan zal u vragen? Ja, besmet maar niet ziek…hoe kan dat met zo’n dodelijke virus? Waar zijn die zieken allemaal? Volgens heel wat artsen en verplegend personeel die anoniem willen blijven om niet geschorst te worden zijn maar hier en daar een mogelijke ‘covid’ patiënt met zwaar onderliggende ziekten die op de Covid afdeling liggen. De oversterfte is NIET anders dan in afgelopen jaren.

Men probeert met alle macht de mensen ZIEK te maken met mondmasker en ontsmetting middelen (zie een ander artikel over het ziekmakend mondmasker) om per se ons immuun systeem te ontwrichten. Intussen is ook aan het licht gekomen dat de PCR test ZEER onbetrouwbaar is maar enkel tot doel heeft om met een lang stokje via uw neus de Hematoencefalitis klier, dat is de valse neusholte van Mondanta hol en dient als hindernis om alle vormen van virussen en bacteriën buiten te houden (Bloed-hersenen-barrière is een lag cellen die de hersenen beschermen tegen zware metalen, pesticiden en andere gifstoffen) De schade die volgt zal onomkeerbaar zijn.

Bij het testen zullen meer dan 60% van de geteste personen nu makkelijker ziek of besmet raken en levenslang gezondheidsproblemen ondervinden.

In begin van deze ‘epidemie’ in maart 2020 hebben verschillende staatslieden en regeringslijderes openbaar gezegd: ‘HET IS OORLOG’ en in elke oorlog vallen er slachtoffers’ Zo ook nu, weliswaar een biologische oorlog met als inzet een sanering van 3 à 4 miljard mensen….

Een complottheorie? Het is al aan het gebeuren!