Wat is er aan de hand met ons gezondheidsbeleid?

Al 6 maanden lang is er maar één nieuwsitem: Corona. Alles voor en over de Corona alsof het iets goddelijks is.
Waar zijn al de andere zwaar zieke mensen zoals kankerpatiënten, hartpatiënten, longpatiënten enz. Bestaan die niet meer, of zijn ze allemaal genezen of zijn het nu Covid-19 patiënten geworden? Situaties die we nog alle dagen meemaken.

Angst en somberheid nemen toe, ouderen kwijnen weg in zorgcentra en geven het leven gewoon op, hier en daar raken de gemoederen zwaar verhit, zelfmoordcijfers stijgen en het aantal burn-outs grijpt wild om zich heen. Hoe leefbaar is het Belgisch Coronabeleid?

Het enige wat hier nog telt zijn de verplichte ziekmakende mondmaskers die we overal gedwongen moeten dragen om zogezegd niet besmet te raken en dat al lang bekend is dat deze toch niets afdoen mocht er daadwerkelijk een besmetting zijn, maar vooral het Asociaal Distancing regel en maar steeds alles ontsmetten.
Het lijkt erop dat men van ons ‘kamerplantjes’ wil maken dat bij het minste ziek gaan worden en aldus medicatie nodig hebben.
Kijk hoe heel de wereld zijn gedrag aanpast aan deze corona-positieve Media berichten.

Kijk hoe heel de economie en welvaart verdwijnt omwille van de krankzinnige regels.

Kijk naar de mensen hoe bang dat ze zijn voor hun leven om niet ‘besmet’ te raken en daardoor bereid zijn om al de geneugten van het leven te laten (ook wel onder dwang van de torenhoge boetes van de overheid) en een asociaal leven gaan leiden en dan eenzaam te sterven…

Dank u Overheid en de stervirologen.