Alexander De Croo, onze nieuwe eerste minister is diep betrokken met de wereldoverheid, het pharmaceutische plot en technocratie / slimme steden

Alexander De Croo, onze nieuwe eerste minister, heeft in het verleden al veel contacten gehad met Bill Gates, de grootste sponsor van de WHO. Hij heeft hem ontmoet en zijn sponsoring goedgekeurd voor een aantal projecten, en zich openlijk positief uitgelaten over Gates (zie foto’s). Dat deze regering volledig de WHO zal blijven volgen, en dus keihard voor de coronamaatregelen zal gaan, staat al vast. De Croo heeft zich in April nog laten ontvallen dat hij de WHO 100% zal blijven steunen.

Eerste minister Alexander De Croo samen met Bill Gates

In 2015 heeft De Croo zich trouwens aangesloten bij de “Young Global Leaders” van de World Economic Forum (WEF), waar hij sinds 2013 ook een rol als vicevoorzitter van de Global Agenda Council vervulde. En als je dit hoort, zou dit toch ook wel wat alarmbellen moeten doen afgaan. De WEF is een van de spelers die de transformatie van de economie door de coronacrisis aanstuurt, en een absolute frontorganisatie van de globale elite. Ze komen er zelfs openlijk voor uit dat ze de coronacrisis willen gebruiken voor wat zij “the great reset” noemen. Als je hun website bekijkt dan kan je een structuur terugvinden waarin de transformatie van de economie minutieus gepland is, ze hebben aan alles gedacht. De WEF was trouwens samen met de Bill & Melinda Gates foundation één van de organisatoren van “Event 201”, de simulatie van de uitbraak van een Coronavirus, toevallig enkele maanden voordat SARS-CoV-2 uitbrak.

Mark Rutte, Minister-president van Nederland samen met Bill Gates

De “Young Global Leaders” van de World Economic Forum is niet zomaar een algemeen lidmaatschap, maar een zeer exclusieve club van jonge “leiders”.

“BusinessWeek’s Bruce Nussbaum describes the Young Global Leaders as ‘the most exclusive private social network in the world’, while the organization itself describes the selected leaders as representing “the voice for the future and the hopes of the next generation”.

Ook Jacinda Ardern, premier van Nieuw Zeeland, die zeer strike en represssieve COVID maatregelen implementeert in haar land is er lid van.

Alexander De Croo, en de ganse regering, steunt volledig de visie die ons opgedrongen wordt door de WHO ivm Corona. Alternatieve stemmen worden niet gehoord en er is maar één officiële lijn. Dat talloze experten en dokters open brieven schrijven om een andere benadering te overwegen, raakt hen niet. De wil van de WHO is wet.

Bovendien verandert de toon die de regering tegenover de bevolking aanslaat ook. Er wordt nu zelfs gedreigd met strengere maatregelen als de bevolking zich niet aan de regels houdt: “volgt men deze maatregelen niet, dan zal ons sociaal leven nog verder worden ingeperkt en zal onze economie ernstige schade worden toegebracht” zo zegt men. Men beseft dus heel goed welke gevolgen de maatregelen hebben.

Je wordt in België en andere landen geen eerste minister als je de Europese en globale machtsstructuur niet genegen bent. Zo is het dus duidelijk ook met Alexander De Croo en deze regering. Hij is verkozen als eerste minister uit een partij die slechts 8,53 procent van de stemmen haalde bij de bevolking. Met een regering die een coalitie van dwergen heeft moeten vormen om aan de meerderheid te geraken. Een man die publiekelijk aanschurkt tegen Bill Gates en de WHO, lid is van de WEF die deze crisis openlijk wil gebruiken voor een “great reset”, wordt eerste minister tijdens de coronacrisis. Zegt genoeg niet?

Ik heb altijd gezegd dat als niet genoeg mensen nog niet wakker zijn, het erger zal worden, totdat het zodanig erg is dat de ogen wel moeten opengaan. Met deze regering en deze persoon aan het roer zal het niet beteren, integendeel. Ze zullen er met gestrekte benen voor gaan. We gaan in de winter nog extra verstrengingen krijgen, bovenop deze die er recentelijk al zijn bijgekomen. Nu reeds de horeca terug om 23u dicht. Na alle klappen die ze al moeten verwerken hebben. En het zal alleen maar strikter worden. Het plan van de elite is nog niet uitgespeeld. En de regering zal dit alleen maar meespelen, met een eerste minister op kop die lid is van de World Economic Forum.

Dit is een globaal plan die gespeeld wordt om meer controle te introduceren en kleine handelaars kapot te maken zodat alleen maar grote, gecontroleerde bedrijven overblijven en de economie te transformeren naar een model die de elite die achter de WHO en WEF zit wil. En onze politici spelen het spel mee. Zij verkopen onze vrijheid, onze economie, onze gezondheid (mondmaskers, uitgestelde zorg, …). Hoeveel duidelijker moet het nog worden?

https://www.weforum.org/agenda/2020/06/now-is-the-time-for-a-great-reset/