Artsen uit binnen en vooral uit buitenland trekken aan de alarmbel

Artsen uit binnen en vooral uit buitenland trekken aan de alarmbel: Het is nu toch duidelijk genoeg dat sinds de verplichte invoering voor het dragen van een mondmasker, elke dag de besmettingen meer en meer de kop opsteken. En het wordt met de dag ERGER. Logisch: in uw mondmasker ontstaat een broeihaard van allerlei bacteriën en ziektekiemen als je het mondmasker wat langer draagt. Deze bacteriën krijgt niet alleen uzelf naar binnen maar die blaast u door uw ‘besmet’ masker naar uw medemensen. En dan praten we niet eens van de schade die u aan uw longen teweegbrengt door het inademen van uw uitgeademde lucht vol kooldioxiden/Co2. Het gevolg is dat indien je dagelijks  deze masker draagt, uw longcellen onherroepelijk beschadigd worden met het gevolg: op korte of middellange termijn wordt u longpatiënt. Door herhaaldelijk alles en nog wat te ontsmetten zal u geen weerstand meer kunnen opbouwen en wordt u snel ziek!

Of moet u voortaan in een glazen ‘bel’ gaan leven dan blijft u steriel en…niet meer besmet…Hop Naar Het Nieuw Normaal..

Als de mondmaskers dan ook nog enig effect zouden hebben op deze ‘virus’, wij ontkennen niet het bestaan van deze virus SARS-Cov-2, maar zijn totaal verkeerd bezig en produceren zelf besmettingen en nieuwe ziektes.

Wij moeten beseffen dat SARS-Cov-2 nooit zal weggaan, noch zal verdwijnen door onszelf op te sluiten. Het is, net als andere virussen en ziekteverwekkers, een blijver. We kunnen ons dus vragen stellen over de aanpak die wereldwijd wordt gevoerd. Indijken? Er valt niets in te dijken, tenzij we collectief bereid zijn om voor de rest van ons leven (en dat van onze kinderen) door te brengen in een angstmaatschappij waarbij afstand, mondmasker en lockdown het nieuwe (ab)normaal worden. Zelfs dan zal indijken het beste zijn wat we bereiken en zal het virus steeds weer de kop opsteken, net zoals de seizoensgriep.

Het is niet meer dan een gedragsverandering dat men wil bereiken, het heeft NIETS met deze zogenaamde virus te maken

Wij hebben, samen met heel wat duizenden Belgen vanaf de invoering van de mondmaskerplicht geen enkel winkel in België meer bezocht, niet één keer het openbaar vervoer genomen en steeds uit de buurt gebleven van de ‘mondmaskermensen’. De inkopen hebben wij in Nederland gedaan, zelfs online. Daardoor niet éénmaal ziek geweest, wel kiplekker gevoeld. Vooral niet nodeloos ontsmet. Daar in Nederland (nog) geen mondmaskerplicht is (alhoewel Mark Rutte, Minister-president van Nederland daarop aandringt. Helaas zijn daar de virologen niet allemaal mee eens.

Ziek worden en genezen hoort bij het leven, is een natuurlijk element alsook het overlijden zelf. Dat de huidige beleidsmakers daar een verandering willen aanbrengen is gewoon absurd en tegen de natuur in. Het veroorzaakt alleen maar schade op alle gebied.