Overheid, stopt de besmettingen!

Al maanden smeken wij om de besmettingen die door o.a. de mondmaskers veroorzaakt worden alsook de over-hygiëne die men verplicht toepast, te stoppen. Het is nu toch duidelijk genoeg dat sinds de verplichte invoering voor het dragen van een mondmasker, elke dag de besmettingen meer en meer de kop opstaken. En het wordt met de dag ERGER. Logisch: in uw mondmasker ontstaat een broeihaar van allerlei bacteriën en ziektekiemen als je het mondmasker wat te lang draagt. Deze bacteriën krijgt u naar binnen en die blaast u door uw ‘besmet’ masker naar uw medemensen. En dan praten we niet eens van de schade die u aan uw longen teweegbrengt door het inademen van uw uitgeademde lucht vol kooldioxiden. Het gevolg is dat indien je uren deze masker draagt, uw longcellen onherroepelijk beschadigd worden met het gevolg: op korte of middellange termijn wordt u longpatiënt. Maar door herhaaldelijk alles en nog wat te ontsmetten zal u geen weerstand meer kunnen opbouwen en wordt u snel ziek!

Och arme de kindjes…

Zolang de kinderen op school geen mondmaskers droegen vertelden de virologen dat deze groep bijna nooit vatbaar was voor deze virus. Maar op een bepaald moment werd besloten om ook de kinderen een mondmasker verlicht te laten dragen. Resultaat: ook hier zijn de besmettingen beginnen te komen; het een kind besmette het ander alsook de leraren. Wanneer gaan ze eens eindelijk snappen of TOEGEVEN dat de besmetting door het mondmasker komt?

Om geen gezichtsverlies te moeten lijden of zelfs hoge schadeclaims te vermeiden, heeft men besloten om de mensen in eigen kot te plaatsen, om het land op slot te plaatsen. Zal dat helpen? Deels wel omdat wij thuis geen mondmasker moeten dragen en elkaar niet gaan besmetten. Maar onze kinderen? Deze moeten dat ziekmakend ‘vod’ wel verplicht opzetten. Dus… dit gaat de uitleg zijn: ze brengen de virus van thuis mee…

Het lijkt er op dat de virologen absoluut gelijk willen halen uit hun verdomde theorie van maskers, afstand houden en alles ontsmetten om te bewijzen dat hun voorspellingen juist zijn als we ons gedrag niet aanpassen en braaf in ons kot blijven. Daarom hebben zij zoveel mogelijke besmettingen nodig (al zijn deze maar van de gewone grieperige aard) test je positief. Nog nooit zijn zulke domme dingen verteld als vandaag door virologen en politiekers: elke gezonde mens kan een ander gezonde mens besmetten....Dit is nog nooit in het bestaan van de mensheid voorgevallen…pas in 2020!

Al de zogenaamde besmette mensen vragen zich het zelfde af: wij hebben al de opgelegde regels nauw opgevolgd, voorzichtig geweest, overal mondmasker opgehad en steeds handen en al ontsmet en toch nog besmet geraakt. Hoe kan dat? Ziet u, dat is juist het probleem waardoor u ziek wordt!

Zolang de overheden naar deze leugen-virologen blijven luisteren en uitvoeren worden de besmettingen met de dag erger en erger. Het stopt enkel wanneer deze TV virologen hun mond gesnoerd wordt, en de regering zich laat adviseren door ECHTE specialisten van het vak met wetenschappelijk onderlegt adviezen, adviezen die het land en volk terug gezond maken.

Nu in Nederland tracht men België na te doen, zie video.