Australische marine betrapt op verdoezelen van massale bijwerkingen nu matrozen in “kritieke toestand” bezwijken na Covid-19 vaccins

maart 16, 202168254

HMAS Sydney © Dept of Defence

De mainstream media willen niet dat iemand weet dat matrozen van de Australische marine als vliegen neervallen sinds de Covid-19 vaccins voor hen beschikbaar zijn gesteld.

Talrijke verhalen over de afschuwelijke bijwerkingen die leden van de Australische krijgsmacht hebben ondervonden, zijn volledig van het web gewist. Sommige zijn vervangen door sterk gekuiste propagandastukken waarin wordt beweerd dat er slechts “milde bijwerkingen” worden waargenomen.

Gregg Hunt, de Australische minister van Volksgezondheid, die de experimentele gentherapie-injecties aan de militairen van zijn land opdrong, werd zelf “ernstig ziek”, slechts één dag nadat hij een Covid-19 injectie had gekregen. Dit alles heeft grote tegenslagen veroorzaakt voor de pro-vaccin lobby, die het steeds moeilijker heeft om mensen te overtuigen om zich te laten injecteren.

Nepnieuwsdiensten zoals de NPO hebben gemanipuleerde verhalen over fatale reacties op vaccins gepubliceerd in een poging mensen ervan te overtuigen dat de vaccins “veilig en effectief” zijn. De kat is echter al uit de zak.

“Onze minister van Volksgezondheid ligt nog steeds in het ziekenhuis, de dag nadat hij zijn injectie heeft gehad!”, schreef een vertrouwde contactpersoon in Australië aan Principia Scientific International“Geen woord over de ziekenhuisopnames bij de marine. Wat een manier om het leger van een land uit te schakelen… Met slechts één injectie!”

Wat minister Hunt van Volksgezondheid betreft, werd in eerdere berichten, die inmiddels zijn verwijderd, gemeld dat hij een “vermoedelijke infectie” had ontwikkeld na zijn injectie, waardoor hij “een nacht ter observatie” moest worden gehouden. Hunt krijgt ook “antibiotica en vocht toegediend” voor zijn bijwerking.