De grote schuldigen voor deze angstpsychose zijn de omroepen VTM en VRT en de journalisten.

Heren journalisten, u hebt een duidelijk omschreven mandaat, vooral als u tot de publieke media behoort. En dat houdt niet in dat je rechter-rapporteur bent of dat je de verlengde arm van de regeringswoordvoerder bent.

Journalistiek werk betekent ook onder het tapijt kijken, cijfers en verbanden in vraag stellen. Wie wint er aan macht in dit mondiale spel aan de ene kant en financieel aan de andere kant? Wie trekt aan de touwtjes in dit grote spel? Hoeveel invloed heeft de farmaceutische industrie op instellingen als de WHO en Siensano? Welke rol spelen de Bill en Melinda Gates Foundation? Welke verbindingen zijn er? Waarom is kritische berichtgeving ineens niet meer nodig? In plaats daarvan, met uw verslagen en de gerichte selectie van beelden met volle ziekenhuizen en vele doodskisten, wakkert u de angst in de bevolking aan en richt u de focus alsof Corona alleen maar de dood en het sterven op een ongelooflijke schaal betekent. Waar is de bevraging van de cijfers, hoe ze tot stand komen en hoe ze bekeken moeten worden?

En aan de nieuwe media zoals Facebook, YouTube en dergelijke kan de vraag worden gesteld: waarom worden talrijke kritische rapporten over de aanpak van het Coronavirus door onze overheid verwijderd? Het zou welkom zijn als alle berichten over geweld en haat ooit zo snel zouden worden verwijderd. Maar dat lijkt niet zo erg als de vrijheid van meningsuiting van medeburgers of zelfs van artsen die alleen maar kritische vragen stellen en een andere mening hebben dan de huidige regeringsadviseurs.

Alle dagen proberen wij de media te bereiken met totaal andere berichten dan hetgeen de Media MOETEN verspreiden. Berichten van talrijke wetenschappers, virologen, epidemiologen en artsen die smeken om gehoord te worden. Deze virus is maar een deftige griep en absoluut niet meer besmettelijk als dusdanig. Niettegenstaande blijft de virus in de Media zich handhaven en gaan ze verder met de angstpsychose te verspreiden. Mondmaskers en 1.5 m afstand worden koppig gehandhaafd omdat de ‘besmettingen’ steeds groter worden. Hoe komt dat eigenlijk als iedereen toch met de mondmasker rondloopt en zich aan de regels houdt? Dat is juist wat de artsen voor waarschuwen:

Door talrijke testen met mond-neus masker dat iedereen tegenwoordig verplicht moet op (en af) zetten, is zeer schadelijk is voor ieders gezondheid: je ademt je eigen lucht met de Co2 in waardoor veel mensen o.a. koppijn krijgen, lusteloosheid, of gewoon ziek worden.

Maar erger nog: je besmet uzelf en de andere mensen rondom u met de broeihaard van bacteriën die zich vormen aan neus en mond in uw masker daar deze ruimte vochtig is en zodoende een kweekruimte wordt. Dat noemen wij verplicht ziek worden onder dwang van 250 € boete. NIET met Corona zoals ze ons ELKE dag laten geloven!

Door het feit dat de huidige PCR testen helemaal geen juiste uitslag leveren (omdat er nog geen echte Codif testers zijn) is het mogelijk dat door de bacteriën komende uit uw masker, u positief zal testen. Bewijs is er: sinds de invoering van de maskerplicht stapelen de ‘besmettingen’ zich op. Het lijkt dat dat juist de bedoeling is om aan de hoge cijfers te geraken. Want, als deze virus echt zo dodelijk is, waar blijven de overlijdens dan? En kom niet af met hetgeen in de rusthuizen plaats gevonden had begin dit jaar. Volgens een onderschepte tweet van Marc van Ranst naar Maggie de Block tweet hij letterlijk: Het gewone volk begrijpt niet, dat omwille van economische en logistieke redenen, het nu eenmaal een keuze is geweest, om ouderen te laten sterven in de woon-zorg centra. Hen als nog naar een ziekenhuis brengen, zou een logistieke ramp geweest zijn. Keuzes moeten gemaakt worden.

Niet afvragen wat deze Marc van Ranst, Erica Vlieghe, Steven van Gucht en consoorten met ons allemaal van plan zijn?

Sinds de invoering van de maskerplicht zijn heel wat mensen gestopt met inkopen te doen in België, dit om niet ziek te worden door de masker. Ook volgens heel wat medici zullen we in een later stadium de gevolgen van deze ‘masker besmettingen’ aan den lijve ondervinden: heel wat longziektes door doordat de longen niet normaal geventileerd kunnen worden met zuurstof maar met de schadelijke uitgeademde Co2.

Door de bacteriekweek in de maskers gaan weer nieuwe, wie weet besmettelijke ziektes ontstaan.

En dat allemaal zonder dat de maskers maar enige nut hebben tegen de zogenaamde ‘onzichtbare’ vijand Codif-19. Want het is nu na maanden onderzoek gebleken dat deze griep, ja deze griep niet meer besmettelijker is dan de meesten grieppen in de afgelopen jaren.

Dus hoog tijd om naar het oude normaal te keren. Maar eerst moet de bangmakerij van de virologen en de overheid, gesteund door de eenzijdigheid van de Media, stoppen.