Desinformatie en propaganda

Open brief aan

de heren Marc Van Ranst, Steven Van Gucht, Pierre Vandamme en mevr. Erica Vlieghe

Bewijs dat die PCR-test de Corona-stam Covid19 aantoont en bovendien dat die het bewijs aantoont op een gevaarlijke hoeveelheid virulente Covid19 deeltjes hiervan. Daar is immers heel het beleid op gesteund dat jullie sensibiliserend brengen in dienst vd. bevolking via de Overheid! Daarmee rechtvaardigen jullie die 2de
lock down of eender welke gekoppelde maatregelen en verstrenging/versoepeling. Maar de PCR test is absoluut niet instaat dit aan te tonen en dat zijn niet mijn woorden maar die van de uitvinder zelf en honderdduizenden experts.

Jullie houden absoluut geen rekening met de mening van duizenden andere echte experts die dagelijks met Corona in de realiteit omgaan! Triestig hoe eenzijdig jullie informatie hier omtrent is,..

Het is eerder desinformatie en propaganda in het gareel van het WHO met toch wel een bewezen bedenkelijke reputatie.

Wij burgers, wij vragen u met onmiddellijke ingang, uw ontslag als viroloog of epidemioloog of wat jullie ook zijn. Maar in alle geval goede acteurs die we niet meer willen zien of horen in de Media.

Jullie hebben te veel mensen ten onrechte de dood ingejaagd, misschien niet opzettelijk maar door jullie onkunde!

Ja, wij hebben deze circus constant gevolgd en het was zielig te zien hoe jullie mekaar tegenspraken en domme dingen vertelden.

Erger is nog dat de zelf geïnstalleerde, niet verkozen noodregering jullie domme aanwijzingen uitvoerde met behulp van de Media die, ofwel met oogkleppen of goed betaald om dit te verkondigen waardoor duizenden mensen doodsbang werden om besmet te raken en ook hier doden te betreuren waren. 

Stop met al deze onzin, zorg dat wij terug naar het oude normaal kunnen en laat u nooit meer zien.

Wij zijn geboren met ziektes, hebben daarmee leren leven en zullen (misschien) sterven door een ziekte. Maar dwingt ons niet ZIEK te worden door jullie bacteriënrijke maskers en de Co2 uitgeademde lucht opnieuw in te ademen. Er is niets aan de hand; de PCR testen zijn vals en geven een onrealistisch beeld aan de bevolking.