Dit is géén complottheorie, dit gebeurt echt…


Ze gaan of kunnen ons hier voor altijd inhouden (van Ranst spreekt al over lockdowns 3; die man is een handpop die uitvoert).  Heeft u soms in media gehoord over hoe versterk je immuniteit? Met voeding, bewegen, vitamines,…  neen sluit u op, verklik mensen, geen contacten, ontsmet uw handen non stop, kijk naar angst, draag een onbewezen en schadelijke muilsluns (hebben ze goed geholpen??). Spuit u maar in met de 2 jaarlijks dubieuze vaccins. 

Ze blijven en gaan dit blijven rekken.  De bedoeling is ook niet om ons hier ook ooit uit te halen. Enkel wanneer ze uitgerold hebben wat ze voor ogen hebben en de conditionering zijn werk heeft gedaan, zal de normalisering optreden. Beangstigend maar is bezig.  Het Nieuwe normaal. Daarna komen we in een onherkenbare wereld uit als we niet oppassen. Veel kapot en een soort Chinees communistisch model met een medische dictatuur gecoördineerd door de big tech en big pharma en overheid. Wereldwijd zijn er rare dingen aan het uitrollen.

Het zwaargewicht ligt bij World economic forum: The great reset en 4e industriële revolutie. Decroo en Wilmes met 16000 stemmen toevallig premièr. Kijk in het midden. Gekke klaus Schwab van de World economic forum.  Verdiep je daar eens in 😉. Ook mogen non stop bepaalde mensen spreken en anderen vliegen in censuur uit medische wereld zoals hoogleraren en virologen en epedimologen. Ik denk hier aan hoogleraar infectie ziekten en ebolakenner en hoofd kliniekafdeling Jean Luc gala, professor klinische psychologie mattias, epedimoloog luc bonneux ….

Non stop een groepje handpoppen die belangen dienen en die van Ranst is dan nog eens een communist die aan knoppen gezondheid, economie en onze vrijheid zitten.