Terug naar het Normale, “Forget it”, zegt Marc Van Ranst

“Forget it” Mijn mening is wet!

De grens van wat de bevolking aan absurd strenge, en bovendien volslagen zinloze, eerder diametrale maatregelen kan verdragen lijkt in een aantal landen te zijn bereikt. Zweden, dat geen lockdowns en slechts lichte vrijwillige social distancing invoerde, gaat nu ook de maatregelen voor de oudere bevolking van 70+ opheffen. ‘We kunnen niet alleen aan het controleren van besmettingen denken. We moeten ook aan de volksgezondheid denken,’ verklaarde minister van Gezondheid Lena Hallengren (Zweden).

Ooit zullen we aan onze (klein-)kinderen moeten uitleggen waar die torenhoge schulden, die elk beleid in dit land onmogelijk maken, vandaan komen. Beschaamd zullen we moeten toegeven dat onze generatie het heeft nagelaten de schuld ernstig af te bouwen als het goed ging en daarop de schuld drastisch verhoogde als het slecht ging. De puinhoop van de politiek.

Waarom het aantal nieuwe besmettingen blijft dalen

Logisch. Door de Lock down moeten we zoveel mogelijk thuis blijven. Heel wat winkels zijn gesloten alsook het sociale leven op slot. Daardoor zie je bijna geen mondmaskers meer in de straat en daardoor zijn er ook een pak minder besmettingen. (Lees op deze website waarom bijna al de besmettingen door het mondmasker ontstaan) Helaas zal na de Lock down als iedereen weer met mondmasker en ontsmetting gel opnieuw de besmettingen de kop opsteken tenzij wij verplicht worden om in een glazen kooi te gaan zitten….Hoe dom kan een mens zijn…of bewust voor een bepaald doel??

Het is nu officieel bevestigd door de rechtbank: Als politici blijven capituleren voor de virologen wordt onze democratie een virocratie. Elk plezier wordt geofferd in de strijd tegen het virus, en elke feest- en cultuurzaal wordt drooggelegd en herschapen in een mortuarium van doffe ellende. Sluitingsuur, uitgaansverbod en nachtklok, de verbodsideologie is besmettelijk. De mondkapjesplicht heeft absurde dogmatische vormen aangenomen waardoor meer en meer besmettingen ontstaan. Ja, nogmaals : De bacteriën die u in uw mondmasker produceert maken niet alleen u maar ook uw medemensen ZIEK. Ook worden uw longen worden zwaar op de prof gesteld omdat deze alleen nog de uitgeademde kooldioxide/Co2 lucht krijgen. Het is wraakroepend wat onze beleidsmensen met ons aanvangen onder dwang van 250 Euro boetes! Alles wordt in werk gesteld om ons economisch en sociaal ten gronde richten.

De economische giganten worden met megasprongen groter en rijker terwijl onze kleine winkeliers en zelfstandigen gedecimeerd worden. Iedereen wordt opgehokt in sociaal isolement, elk voor zich in zijn eigen bubbel. Er sterven meer oudjes van eenzaamheid dan in het ziektebed. Angst wordt een gewoonte, en gewoonte een depressie. Het leven wordt gemarginaliseerd en het hart wordt weggesneden uit ons sociaal weefsel. De “collaterale” schade wordt steeds groter. De maatregelen doden. De conclusies van Viruswaanzin zijn bijzonder sterk en wetenschappelijk gedocumenteerd. Wat niet kan gezegd worden van de onderbouwing van de meeste maatregelen (bvb. lockdown, mondmaskers en de avondklok) – dat bewijzen nu ook de recentste data.