Het complete verhaal achter de coronacrisis

stonehengeStonehenge, een oude plek om genezing te vinden

Het complete verhaal achter de coronacrisis

SPREAD THE LOVE:SHARE THIS CONTENT

druid-panoramix

Iets meer dan een jaar geleden besloot ik na 10 jaar weer op te staan van mijn ziektebed. Met vallen en opstaan ging dat. Toen mijn oude website in september vorig jaar voor de zoveelste keer gehackt werd, vond ik het welletjes geweest en begon ik een nieuwe. Maar dan wel voor de laatste keer! Het einddoel is dat de url natassanews.com wordt, maar ook natassavassiliou.eu blijft intact. Ik riep mezelf uit tot journalist, want dat kun je prima worden met een studie in talen en taalwetenschap als achtergrond. En deze website is het resultaat.

Een jaar lang als een leeuwin vechten tegen mijn ziekte, tegen het eeuwige ongeluk, tegen het onrecht, de trauma’s en de eenzaamheid. Tegen het eeuwige geldgebrek, de tia’s en hartaanvallen, de kanker en het missen van mijn zoons. Voor op mijn ouwe dag toch nog een leven, voor het eindelijk weer herenigd worden met mijn jongens, mijn man en mijn ouders. Daarvoor moest ik heel veel artikelen schrijven en video’s opnemen, waar ik met ontzettend lange tanden aan werkte. Maar vandaag ga ik u allen laten zien hoe het covidverhaal exact is ontstaan, waar de ideeën vandaan komen, hoe de uitvoering is gegaan en aangezien u me inmiddels kent, laat ik u ook de uitgang uit de crisis zien. Zo’n groot project heb ik nog niet durven ondernemen met zo’n zwakke gezondheid. Wish me luck! Onderaan het artikel vindt u de bronnen.

Hoe het allemaal begon

Als je mensen die zich erin verdiept hebben, vraagt hoe de covidcrisis begonnen is, zeggen ze meestal: in 2015. In dat jaar verhuisde het gain-in-function

onderzoek – genetische manipulatie van virussen – door de CDC, hun RIVM, uit de Verenigde Staten naar Wuhan in China. Het mocht namelijk niet meer van de Amerikaanse overheid, die het te schandalig voor woorden vond dat er gewoon een dierlijk virus werd omgebouwd naar een menselijke ziektekiem. Het bewerken van het coronavirus is echter al in 1998 begonnen, zo ontdekte dr. David Martin, die voor de Amerikaanse overheid het CDC moest controleren op wat ze met hun subsidies uitvraten. Mensen die het nog weer beter weten, zeggen dat het in de jaren ’20 van de 20e eeuw begonnen is. Toen startte ook het twijfelen aan de wetenschap (oftewel de woke) en de chemische industrie nam professionele vormen aan. Toch is de voorbereiding op het coronavirus nog veel en veel eerder begonnen en ik neem u mee naar de start.

De middeleeuwen en alchemie

De alchemie is de voorloper van onze moderne scheikunde en deze ontluikende wetenschap ging uit van vier elementen: aarde, lucht, water en vuur. Alchemie bestond al in het oude Griekenland, in het oude China, in Egypte en meerdere culturen, maar toen het naar Europa reisde, kwam het tot bloei. Je kunt de vier elemententheorie namelijk ook op de vier menselijke rassen loslaten. Dan zijn de Chinezen lucht met hun lenige acrobatiek en hun geestelijke kracht; de Afrikanen zijn water met hun enorme lichamelijke kracht en snelheid; de indianen uit Amerika zijn aarde met hun wijsheid en respect voor de natuur en de Europeanen zijn vuur met hun aanleg voor techniek en technologie. Dus toen de (al)chemie in Europa arriveerde, was die op z’n plaats en konden de Europeanen met hun op technisch gebied gouden handjes ermee aan het werk.

Degenen die dit allemaal wisten en de gebeurtenissen zo gestuurd hadden dat de alchemie Europa zou bereiken, waren de kabbalisten: de onzichtbare leiders van de ontheemde joden die overal en ergens woonden. Ze waren gevlucht in de eerste eeuw n.C., nadat de Romeinen hun tempel met de grond gelijk hadden gemaakt, dit nadat zíj zelf een opstand hadden gecreëerd die geen enkele kans van slagen had. Zij gingen in Europa met de mensen hier samenwerken om van de alchemie, die nogal obscuur en occult was, echte wetenschap te creëren. Ze zorgden dat de Chazarische joden, die waarschijnlijk ook in de eerste eeuw na Christus naar het zuidwesten van het huidige Rusland waren gevlucht en verturkst waren, (opnieuw) moesten vluchten vanwege oorlog en toen waren er al gauw miljoenen joodse vluchtelingen in Europa. Dat was in de 9e eeuw n.C. Ik neem aan dat ze eigenlijk joods waren en verturkst, omdat ze in de 9e eeuw de joodse godsdienst adopteerden. Dat laten joden niet zomaar gebeuren, vandaar. Bovendien hadden ze een andere cultuur dan de andere Turkse volkeren.

 Natassa News is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa News vecht heel hard voor een betere wereld en heeft unieke informatie over de top van de wereldmacht en over satanisch kindermisbruik, die zij onder veel andere interessante kennis deelt. Heel veel dank voor de donaties die af en toe binnendruppelen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

Via BackMe.org door hier te klikken.    OF Doneer via Paypal hieronder:

Chazarische joden en de chemische wetenschap: oef!

De Chazaren rookten er lekker op los met hun occulte vuren en leerden het de Europeanen ook. Die hadden al wel druïdes die allerlei geweldige kruidendranken maakten, denkt u maar aan de geniale Panoramix uit de verhalen van Asterix en Obelix, maar de alchemie was nieuw voor ze. Ze vonden het fantastisch en hadden er inderdaad een groot talent voor. Ze gingen proberen goud te maken uit lood, want dat was in het oude Mesopotamië en Egypte nooit gelukt, maar wie weet konden de Europeanen het. Het schijnt ze ooit een keer gelukt te zijn, maar daarna nooit meer.

De alchemisten hadden namelijk nóg een doel: onsterfelijk worden! Uiteraard vonden de Europeanen dat ook vet cool en dus gingen ze dat ook weer proberen. Afijn, er ontstond een mix van oude Europese en joods-oosterse kennis. Wat de pret al vrij snel bedierf, was het feit dat de alchemisten alle geheimen voor zichzelf hielden en altijd de baas speelden. En wat kon het nou uiteindelijk schelen of je goud kon maken uit iets anders en of je onsterfelijk kon worden? Weinig mensen konden het geduld ervoor opbrengen. Liever fabriceerden ze werkende geneesmiddelen tegen ziektes of misschien wel verfstoffen om eens leuke felgekleurde kleding te maken. In het koude Europa groeien immers niet zoveel exotische planten met verfstoffen erin enzo of helende kruiden.

Zo werd de alchemie steeds minder occult en geheimzinnig en steeds meer wetenschappelijk van aard: de moderne scheikunde was geboren in de tweede helft van de middeleeuwen ongeveer. Wetenschappers probeerden allerlei metalen te doen oplossen in bijtende zuren, zoals zwavelzuur, blauwzuur etcetera. Ze konden ook goud laten verdwijnen, namelijk met aqua regia of koningswater, een mengsel van waterstofnitraat en zoutzuur. Verschijnen lukte dan misschien niet, maar het goud dat er al was, kregen ze wel weg! Bovenaan dit artikel ziet u een afbeelding van het monument bij het Engelse Stonehenge, dat ooit gebruikt werd om genezing te vinden tegen allerlei ziektes en aandoeningen. Wetenschap vermengd met kennis van de natuur.

Scheikunde: wetenschap, maar nog wel een tikje kwaadaardig

De Chazarisch-joodse wetenschappers vonden de scheikunde uiteraard ook helemaal te wauw en die hadden nog wel wat boze plannetjes voor de mensheid om in elkaar te koken met de nieuwe wetenschap. Hun leiders zijn immers altijd al spirituele figuren geweest en je had dat supergeheime kluppie van 9, dat altijd weer van alles verzon aan akelige gebeurtenissen die dan weer moesten gebeuren op aarde. Naarmate er in meer landen joden kwamen te wonen, kregen ook deze mafkezen alsmaar meer macht om overal de boel te komen verpesten met hun kabbala, numerologie en zwarte magie. Uiteraard vinden lang niet alle joden deze machtsgekte jofel, maar ze worden gedwongen eraan mee te werken, want het is een maffia. Steeds meer mensen werden gedwongen mee te werken ook: joods of niet, het boeide niet meer, nu deze griezels misbruik van de Europese technische talenten konden maken.

Afijn, met de jaren en de eeuwen vonden de scheikundigen steeds meer leuke en daarnaast ook nare stofjes uit en hun microscopen werden op een dag zo sterk, dat ze moleculen, atomen en cellen konden zien. En beestjens, zoals Anthoni van Leeuwenhoek de bacteriën noemde, die hij er in 1674 mee waarnam; voor het eerst in de geschiedenis. Wat een doorbraak. In de eeuwen na de middeleeuwen werd veel kwik gebruikt tegen allerlei ziektes, maar men kwam erachter dat dat niet zo gezond was. Niet alleen scheikunde ontstond en bloeide op, maar ook natuurkunde en daaruit voortvloeiend techniek en technologie. Sommige wetenschappers deden er mooie dingen mee, andere lelijke en zo ontstond er naast bijvoorbeeld medische wetenschap ook oorlogstechnologie met bommen, geweren en meer gevaarlijke rommel. Hoewel een land uiteraard wel zichzelf moet kunnen verdedigen tegen vreemde indringers.

Ondertussen verbrandden zowel de Rooms-Katholieke kerk, die de wetenschap maar niets vond, alsook de islam alle oude boeken met medische en andere technische kennis. Alles moest opnieuw uitgevonden worden, want niemand kon meer een echte geneeskrachtige crème of tinctuur maken, toen de kruidenkennis wegvaagde. Men ging foute kruiden gebruiken, waarvan mensen nog zieker werden en ook allerlei preparaten van metalen en aderlatingen waren razend populair. De wetenschap stelde zich al gauw boven de resten van de oude kennis en tegenwoordig is het zelfs zo ongeveer verboden om natuurlijke geneeskunde te gebruiken. Alles moest chemisch nagemaakt worden en men ontdekte hoe je patenten kon gebruiken om geld aan uitvindingen te verdienen. Daar werd de wetenschap natuurlijk niet zuiverder op.

Mensen ziek maken om ze te overheersen

Al heel vroeg in de geschiedenis wisten heersers heel goed hoe ze het volk konden onderdrukken, zodat ze alle macht naar zichzelf toe konden trekken. De Romeinen verhieven deze handigheid zelfs tot kunst met hun brood en spelen en meer psychologische trucs om het plebs eronder te krijgen. Een heel volk ziek maken deden sommige volkeren toen al wel in tijden van oorlog met hun tegenstanders, door bijvoorbeeld een rat in hun drinkwater te smijten. Dan kreeg een hele stad de pest en konden ze de stad zó innemen. Aan cholera-epidemieën stierven ook heel erg veel mensen. Maar de hele wereld ziek maken, gewoon omdat het kan, kwam pas met de tijd in de boze hoofden van sommige chemici op.

Aan de ene kant vonden wetenschappers vaccins uit om kinderziektes tegen te gaan en aan de andere kant zagen ze in de tijd van de Spaanse griep in 1918 dat het misschien best mogelijk was om de hele wereld ziek te krijgen. Dan waren de mensen verzwakt, ze waren met minder omdat vele stierven, meer dan in welke oorlog ook tot dan toe en zo konden hun machthebbers mooi de macht grijpen, dachten ze. De 9 stiekeme kabbalisten die alle gebeurtenissen op de hele wereld inmiddels konden plannen en sturen, vonden het geweldig en gingen helemaal los op hun manier om de hele wereld aan hun voeten te krijgen, ziek, verzwakt en wel. Ze verenigden hun politici in het clubje van de Illuminati vanaf 1776 in het Duitse Ingolstadt, zodat die ook konden meedenken met hen en de wetenschappers. Intussen ontstond de psychiatrie door het werk van Sigmund Freud, die overal seksuele oorzaken in zag en een vrij seksleven propageerde voor alle mensen. Dat ontwrichtte het gezinsleven en ja, ook dat droeg bij aan de verzwakking van ‘t volk.

Bayer Life Sciences, Pharmaceuticals, Chemicals werd in 1863 opgericht en maakte naast moderne medicijnen ook allerlei vreemdsoortige chemische rommel. Zo had je ook Kodak Chemicals en steeds meer zulke bedrijven. Toen Albert Einstein per ongeluk de atoombom uitvond, was dat weer een ‘doorbraak’, waar naast vreselijke bommen ook de kernenergie uit ontstond en zo bleven er maar uitvindingen komen. De Industriële Revolutie in de 18e en 19e eeuw droeg enorm bij aan de modernisering van allerlei fabrieken en fabriekjes en in het begin van de 20e eeuw had de kabbalistenclub uitgevist hoe je de macht op de hele wereld kon grijpen: je moest het gezins- en familieleven omvergooien (met behulp van Freuds theorieën), je moest de wetenschap ontwrichten, problemen tussen verschillende rassen veroorzaken (racisme), hongersnoden (crisis jaren ’30) en oorlogen creëren (Hitler). Dan moest je de godsdienst wegnemen door levensproblemen zó groot te maken dat de mensen niet meer konden geloven dat God hen ooit nog kon helpen (communisme). Als het dan vette chaos was, greep je de macht.

De wereld ziek maken: hoe deed je dat?

Dus in de jaren ’20 van de vorige eeuw werden de ideeën om de wereldmacht te grijpen door de mensen massaal ziek te maken en de maatschappij wereldwijd te ontwrichten, concreet: de vaccins die kinderziektes voorkwamen, konden in een andere samenstelling misschien ook wel mensen ziek maken. De kabbalisten gingen zich concentreren om het pad naar globalisme vrij te maken, zodat de wereld van een enorm grote draaiende bol een dorp werd, waar iedereen elkaar kende. De scheepvaart werd verbeterd, vliegtuigen werden uitgevonden, er kwam radio, film en televisie en al die prachtige uitvindingen kon je ook misbruiken voor de macht. Organisaties als de VN, de NAVO enzovoort zijn vlak na de Tweede Wereldoorlog opgericht. De ISS, International Social Service (tegenwoordig kinderhandel, toen vooral emigratiebeleid) is al in 1924 opgericht.

En zo probeerden ze van álles, zoals de Tweede Wereldoorlog, de oorlog in Vietnam, ach overal oorlog eigenlijk, maar ook steeds meer reizen om elkaars cultuur en taal te leren en een chemische wetenschap, die aan de buitenkant aardig leek, maar aan de binnenkant allemaal onheilige gifmengels in elkaar draaide om de mensen te vergiftigen. Na de Tweede Wereldoorlog werden allerlei gifstoffen die door Bayer en anderen gemaakt waren ter oorlogsvoering in de landbouw gebruikt om gewassen sneller en groter te laten groeien. U raadt het al: zo kregen we ook een chemische voedselindustrie. Na de oorlog zag je steeds weer dezelfde mensen uit de nationaal-socialistische tijd opduiken in de wereld van chemie en farmaceutica. Ze zijn er nog steeds en één van hen, Klaus Schwab, wil met zijn World Economic Forum voor altijd een coronacrisis en via klimaatlockdowns een werelddictatuur instellen.

Dan spring ik naar 1998, toen een groep wetenschappers in Amerika dus bezig was gegaan met dat coronavirus. Het was een griepvirus voor vleermuizen en dat probeerden ze te manipuleren, zodat het op mensen zou springen en wel in een veel ergere vorm waaraan heel veel mensen zouden sterven. Eerst lieten ze als ‘proef’ het SARS-virus los in 2003 en toen daar niet veel mensen aan overleden, gingen ze verder. Ik denk zelf dat ze toen dat 5G internet gingen gebruiken om de mensen ziek te krijgen, zoals ik in mijn vorige artikel al vermoedde. Er is alleen geen goed onderzoek naar gedaan en daarom weet niemand of het coronavirus ook inderdaad veroorzaakt is door deze zeer geavanceerde technologie. Het is mogelijk, maar dat wil niet zeggen dat het ook gebeurd is. Misschien zijn de pogingen wel mislukt, je weet het niet.

Hoezee: een pandemie!

Omdat het maar niet wilde lukken om dat virus echt verschrikkelijk dodelijk te maken, veranderde de WHO de omschrijving van het begrip ‘pandemie’ maar vast in 2009. Dit is ook weer moeilijk te vinden op het internet, want we mogen dit eigenlijk niet weten van degenen die hierbij betrokken zijn. We zouden eens wakker worden en hun plannetjes doorzien! De nieuwe definitie is deze:

 Apandemic is defined as “an epidemic occurring worldwide, or over a very wide area, crossing international boundaries and usually affecting a large number of people”.

In de nieuwe definitie is een stukje weggelaten. Ik citeer: Cohen and Carter state that the WHO changed the definition of an influenza pandemic by excluding reference to the words “with enormous numbers of deaths and illness.”

Een dodelijk vaccin!

Omdat het niet zo lekker wilde lopen met dat virus en de wetenschappers er mogelijk tabak van kregen, bedacht men dat ze dan maar een verschrikkelijk dodelijk vaccin moesten maken tegen dat vermaakte virusje. De machthebbers boven de ons bekende politici in allerlei landen, namelijk de miljardairsclub (van Ome Dagobert, zoals ik ‘m altijd noem), daar weer boven de satanistentent en helemaal bovenaan het Alziende Oog der Kabbalisten, bedachten toen weer een leuk idee: nepnieuws en misinformatie of desinformatie (Van Dale keurt beide termen goed). Alles wat de overheid niet zegt, is simpelweg niet waar. Klaar! En iedereen die daar anders over denkt, is een complotdenker en dus psychiatrisch patiënt. Dat laatste kunnen ze niet meer volhouden nu letterlijk álle complotten uitgekomen zijn en de macht toch wel een beetje in z’n hempie staat.

Het vaccin tegen corona is niet deugdelijk getest. Zo is de stap testen op dieren overgeslagen, omdat alle dieren vreselijk ziek waren en maar al te vaak ook overleden bij tests op dat eerdere SARS-virus uit 2003. Ook testen op mensen begon pas nádat de vaccins werden uitgedeeld en we zitten nu pas in fase 2 van vier testfase. En dat met een volkomen nieuwe technologie, die ons DNA aanraakt en mogelijk voorgoed beschadigt. We weten gewoon niet wat deze vaccins uiteindelijk gaan doen met de mensen, maar vorming van bloedklonters (trombose) met als gevolg myocarditis (hartspierontsteking), hartaanvallen en ook best vaak verlammingen, zijn zo vaak geconstateerd dat ze wel door de vaccins moeten worden veroorzaakt. Ook sterven er redelijk wat mensen binnen een paar weken na vaccinatie. Het is geen veilig vaccin, dat staat vast, maar of het de wereldpopulatie gaat halveren, is totaal onduidelijk.

Belachelijk idee dat niet anders kan dan mislukken

Ik denk zelf dat dat niet gaat gebeuren en ik vind het een gestoord idee om überhaupt zoveel mensen dood te willen hebben. Maar goed, de kabbalaclub, de miljardairsclub en heel veel doorgeslagen wetenschappers zijn nu eenmaal kwaadaardig en gestoord. Ik heb het niet bedacht en zoals ik zo vaak zeg: als je de wereldbevolking wilt verminderen, moet je welvaart creëren in plaats van alle geld en bezit naar een klein eliteclubje te manoeuvreren, terwijl de rest van de bevolking zijn rekeningen niet eens betaald krijgt. Dat is een beproefde methode en de macht over de hele wereld willen grijpen vind ik zo belachelijk, dat ik het er niet eens over wil hebben.

De meeste regeringen zijn nu nog bang voor de macht, die op dit moment vooral uitgaat van het WEF, het World Economic Forum en de EU, maar steeds meer mensen begrijpen eindelijk dat het niet helpt om mondkapjes, anderhalvemeters, lockdowns en vaccins af te dwingen. Het virus wordt er eerder wilder van dan minder en eigenlijk wisten we wel dat je nooit moet vaccineren tijdens een epidemie. Door de vaccins gaat zo’n virus immers steeds muteren, omdat het nog ‘levend’ is. Pas als het dood is, kun je gaan vaccineren en nooit onder dwang.

Het verbieden van chemische medicijnen die wél helpen – HCQ-mix en Ivermectine, het belachelijk maken van natuurlijke medicijnen en het verbieden van bloedtests (serologische tests) om aan te tonen dat je immuun bent, helpt uiteraard ook niet om de crisis te bedwingen. Coronapaspoorten voor gevaccineerden is het meest rare idee dat je ooit gehoord hebt en verdeelt de hele maatschappij. Tenslotte zijn er gewoon therapieën om je immuunstelsel te verbeteren. In Florida zijn er een aantal geopend en daar is de coronacrisis wel zo ongeveer afgelopen, omdat daar een goede regering is, die om de mensen geeft in plaats van de macht te willen grijpen. En laten we niet vergeten dat testen of je ‘het’ virus bij je hebt met een PCR-test het domste idee is dat er bestaat. Bovendien misbruikt de regering de aantallen ‘positieve’ tests die nauwkeurig worden bijgehouden, de hele tijd om wéér lockdowns en andere dwangmaatregelen te eisen.

Hier Mike Yeadon voor u, de voormalige onderdirecteur van Pfizer die waarschuwt tegen de coronavaccins. Hij vertelt zo’n beetje alles waarvan ik nog geen bron had onderaan dit artikel, op de video hieronder.

https://youtube.com/watch?v=DCvW7Ft0kHw%3Fversion%3D3%26rel%3D1%26showsearch%3D0%26showinfo%3D1%26iv_load_policy%3D1%26fs%3D1%26hl%3Den-GB%26autohide%3D2%26wmode%3Dtransparent

Wat helpt wél tegen het Covid-19-virus?

Wel, zoals ik al zo vaak zeg, helpt het om je immuunsysteem te versterken. Dat kan gewoon door gezond te eten: granen, groente en fruit, een beetje roomboter en geen foute vetten, niet al te veel suiker en ook wat vlees, zuivel en vis. Extra kun je vers sinaasappelsap nemen en/of geconcentreerd bosbessensap om aan te sterken. Als je een laag vitamine D-gehalte hebt, is het mogelijk handig om die te slikken, maar graag in samenwerking met de huisarts. Zelfde geldt voor vitamine C en neem ze in ieder geval nooit voor lange tijd achtereen. Word je ziek van griep of corona, neem dan kamillethee met citroen en honing en/of verveinethee of Griekse bergthee (zit vol ijzer!) en zodra je het kunt verdragen kippesoep.

In Florida hebben ze dus immuuntherapie en dat heeft groot succes. Daar kweek je antistoffen tegen het Covidvirus, waardoor je er niet meer of in ieder geval veel minder ziek van wordt. Uiteindelijk is dat natuurlijk de oplossing voor dit en ieder ander virus; het kweken van een uitgerust immuunsysteem, waardoor zo’n virus je niet meer kan pakken.

Verder voor de bangeriken onder ons zou eventueel een serologische test (bloedtest) kunnen worden ingesteld om te bewijzen dat je immuun bent voor het coronavirus. De antistoffen zijn erop te zien en in de meeste gevallen blijf je altijd immuun als je het eenmaal bent. Of je het virus nu wel of niet gehad hebt, maakt niet eens uit: de meeste mensen worden er immers toch niet ziek van.

En laat Ivermectine en de HCQ-mix gewoon toe. Laat de overheid zich ook niet zo met huisartsen bemoeien! Die hebben een degelijke opleiding gehad en weten echt wel wat ze moeten voorschrijven bij een heel aantal ziektes en aandoeningen, waar corona zeker onder valt. Kap met die spuiten, die het immuunsysteem alleen maar aantasten en kap met het liegen tegen de mensen. Zeg gewoon dat het een georganiseerde virusuitbraak was en dat het heel moeilijk was om daar niet in mee te gaan, maar dat het nu klaar is. Dat is de oplossing fooks! Dat wist u natuurlijk wel, maar het is nooit verkeerd om het nog eens op een rijtje te zien. Dan hoeft zo’n man als Hugo de Jonge of Bas of Jan Paternotte niet steeds weer te zeggen dat Ivermectine voor paarden is, want dat is echt kul.


Bronnen: