HIV bevestigd bij gevaccineerden!

augustus 11, 202116190 52

Scanning electron micrograph of HIV-1 budding (in green) from cultured lymphocyte. This image has been colored to highlight important features; see PHIL 1197 for original black and white view of this image. Multiple round bumps on cell surface represent sites of assembly and budding of virions. © C. Goldsmith / Wikimedia (Public Domain)

Iedereen kreeg te horen dat je je moest laten vaccineren, dat het vaccin je zou beschermen tegen varianten of dat het zou leiden tot een verminderde progressie van de ziekte als je besmet zou raken. Niets van dit alles was waar! Sinds de nieuwe Deltavariant is opgedoken, zijn er meer gevallen van SARS-CoV-2-infectie geweest bij gevaccineerde mensen dan bij ongevaccineerde mensen, schrijft Civilianintelligencenetwork.ca.

Uit een nieuwe studie van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention blijkt dat driekwart van de personen die met COVID-19 besmet raakten tijdens een openbaar evenement in een district in Massachusetts volledig was gevaccineerd.

Wat ze echter niet bekendmaakten was dat binnen dat cohort, “een voorlopige analyse die cluster-geassocieerde COVID-19 gevallen matchte met de HIV-geval-surveillancegegevens van de staat, 6% gevallen met geverifieerde HIV-infectie identificeerde.”

https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/70/wr/mm7031e2.htm

Waarom is dit belangrijk? In de Verenigde Staten treft HIV-infectie slechts 0,36% van de bevolking. Waarom is er dan een percentage van 6% HIV-positiviteit in dit cohort? Een percentage dat 17 keer hoger ligt dan het nationale gemiddelde? Aangezien het 3-6 maanden kan duren om de HIV-status vast te stellen, vermoeden wij dat dit percentage in de komende maanden zal stijgen bij gevaccineerde personen.

https://www.ctvnews.ca/health/coronavirus/majority-of-covid-19-cases-at-large-public-events-were-among-vaccinated-americans-cdc-study-1.5530634

In een Australisch onderzoek naar het coronavirusvaccin werd het virus stopgezet nadat deelnemers aan het onderzoek positief op HIV waren getest. De ontvangers van het vaccin maakten HIV-antilichamen aan. De coördinatoren van de studie waren gedwongen de studie stop te zetten, maar beweerden dat het allemaal valse positieven voor HIV waren. Hoe was dit zelfs maar mogelijk? Feit: er waren HIV Antilichamen aanwezig. Ofwel was het individu geïnfecteerd met het HIV-virus ofwel was het geïnjecteerd met materiaal dat HIV-genen bevatte die hetzelfde effect hadden als het HIV-virus, waardoor een immuunrespons ontstond die de HIV-antilichamen produceerde!