Top 10 GROOTSTE LEUGENS over COVID-19

augustus 16, 20213 0

Covid is een groep symptomen, geen ziekte, volgens een van ’s werelds meest vooraanstaande virusdeskundigen, Dr. Judy Mikovitz. Wanneer je “positief” test op Covid, test je eigenlijk alleen maar positief op gewone verkoudheden, griepvirussen en ziekteverwekkers van eerdere vaccins. Wanneer de meeste mensen hoge koorts krijgen, is hun lichaam eigenlijk aan het vechten tegen bacteriën van de Covid-maskers die ze de hele dag dragen en de ziekteverwekkers die met de Covid-inentingen werden geïnjecteerd, schrijft S.D. Wells.

De hele pandemie is gebaseerd op valse voorwendselen en verzonnen statistieken, dus we moeten kijken naar de grootste leugens die zijn verzonnen, zoals een synthetisch virus in een laboratorium, en dan verspreid met propaganda, zoals een “breaking news” pandemie update op tv.

Iedereen die een mondkapje draagt en deze zomer een griepprik heeft gekregen, is letterlijk bezig de pandemie te laten groeien, omdat ze ziek zullen worden en “positief” zullen testen op Covid, en er ook van overtuigd zullen zijn dat ze Covid hebben. Als ze dan in quarantaine gaan, sociale afstand bewaren en zich blijven maskeren, verzwakken ze zichzelf en verergeren ze de verkoudheid of griep die ze hebben nog meer.

De vaccins brengen dus de ziektegolf op gang, de PCR-tests tonen bijna iedereen positief voor de door het vaccin veroorzaakte ziekte, en de mondkapjes en lockdowns wakkeren de virussen en bacteriën nog meer aan. Het is een vicieuze cirkel en iedereen denkt dat we midden in een globale pandemie zitten die wordt veroorzaakt door een virus, terwijl zij in werkelijkheid wordt veroorzaakt door de Covid-vaccins en wordt bevorderd door vals-positieve PCR-tests.Macron verandert Frankrijk in een openluchtgevangenis – Nergens meer heen zonder vaccinatiekaart – Gele Hesjes staan weer op

Welke van deze TIEN meest populaire COVID-LEUGENS gelooft u nog?

LEUGEN #1. Covid is nog steeds besmettelijk als je asymptomatisch bent.

LEUGEN #2. PCR-testen vertellen u of u wel of niet Covid-19 (of Delta) heeft of heeft gehad.

LEUGEN #3. Vaccins voorkomen meestal dat je Covid oploopt, of zorgen ervoor dat het een mild geval wordt als je het wel krijgt.

LEUGEN #4. Covid-19 vaccins helpen bij de immuniteit tegen varianten, zoals Delta en Lambda.

LEUGEN #5. Een lab kan testen op Covid-19 en in de rechtbank bewijzen dat je het hebt of had (zoals forensisch DNA).

LEUGEN #6. Covid vaccins zijn veilig, zelfs voor zwangere vrouwen.

LEUGEN #7. Vaccin immuniteit is sterker dan natuurlijke immuniteit.

LEUGEN #8. Zonder vaccins, loop je een groot risico om Covid op te lopen en te sterven.

LEUGEN #9. Vaccins geven een betere immuniteit tegen Covid dan vitamine D, zink en Ivermectine.

LEUGEN #10. Mondkapjes, sociale afstand en lockdowns hebben geholpen “de curve af te vlakken”.

De miljoenen mensen die Covid ingeënt hebben gekregen, hebben een nieuwe ontstekingsziekte die hun “reeds bestaande” ontstekingsziekten aanjaagt

De meeste mensen die de Covid-vaccins hebben genomen, zijn degenen die doodsbang zijn voor het virus omdat ze al een gecompromitteerd immuunsysteem hebben, hetzij door obesitas, kanker, hartkwalen, diabetes, of gewoon chronische ontsteking door slecht eten en giftige medicijnen, waaronder vaccins.

De spike-eiwit injecties (Covid-19 injecties) creëren triljoenen minuscule verstoppingen in het bloed, waardoor het hart overwerkt raakt en ontstoken raakt, wat andere ziekten naar het kantelpunt drijft (noodzakelijke ziekenhuisopname of dood).

Gezonde mensen kunnen deze “pandemie” verhelpen door GEEN vaccins te nemen en GEEN mondkapje te dragen, zoals Dr. Mikovitz heeft uitgelegd.