Ik ben een neuroloog met een adviespraktijk in Mülheim, Duitsland en een neurologische praktijk in Londen…

Hallo, dit is mijn eerste video en zelfs met het risico dat ik mezelf bodemloos schaam, zal ik deze video maken. Ik ben niet zo’n prater, maar ik kijk mensen in de ogen en als ze glimlachen, weet ik dat ze me begrepen hebben. Dit werkt in elke taal en met elk accent. Mijn naam is Margareta Grießbrei Song. Ik ben een neuroloog met een adviespraktijk in Mülheim, Duitsland en een neurologische praktijk in Londen. Ik volg met toenemende bezorgdheid de gebeurtenissen in Duitsland en wereldwijd. Corona is een gematigde griep gebleken en de genomen maatregelen zijn op elk niveau een absolute ramp gebleken, de griep komt met de volgende winter. Maar raak alsjeblieft niet in paniek. De Amerikanen zeggen dat IT er twee nodig heeft voor de tango. Dat betekent dat je er twee nodig hebt voor de tango. Een infectie neemt ook twee, een ziekteverwekker en een waarde. En als de gastheer sterk is, kan hij de ziekteverwekker op ooghoogte onder ogen zien. De gezondheid, of onze gezondheid, ligt grotendeels in onze eigen handen. Door goed eten, genoeg water drinken, veel beweging, gezelligheid, vreugde, vrienden, liefde en veel, veel frisse lucht kunnen we ons immuunsysteem versterken. Merk je iets op dat opvalt? Dat is precies wat de overheid ons verbiedt en wat zij in ruil daarvoor aanbeveelt is handen, desinfecteren, afstand houden en mond en neus bedekking. Producten voor handdesinfectie zijn in zeer korte tijd in grote hoeveelheden op de markt gebracht. Daardoor kunnen ons zelfs de omvang van allergieën, huidziekten, immuunreacties, eczeem niet voorstellen.

Het is een niet te overbruggen brutaliteit, minachting voor de mensheid en wreedheid, ongekend in de geschiedenis van de mensheid. Zie ook de zeer geliefde mond- en neuskap. De mens kan wekenlang leven zonder voedsel, dagen zonder water, maar slechts enkele minuten zonder zuurstof en zonder ademhaling.

Het opnieuw inademen van onze uitgeademde lucht leidt onvermijdelijk tot een zuurstoftekort en een kooldioxidevloed. Maar we weten dat het menselijk brein zeer gevoelig is voor zuurstofgebrek. Er zijn bijvoorbeeld zenuwcellen in de hippocampus die niet langer dan drie minuten zonder zuurstof kunnen overleven. De acute waarschuwingssymptomen van zuurstoftekort zijn hoofdpijn, duizeligheid, concentratiestoornissen vertraging van de reactietijd, d.w.z. beperkingen van de cognitieve functie als gevolg van chronisch zuurstoftekort, echter, of in geval van chronisch zuurstoftekort verdwijnen deze symptomen. Ze raken er aan gewend, maar hun prestaties, hun efficiëntie blijft beperkt en het zuigen van het zuurstoftekort in hun hersenen gaat door. We weten dat nieuwere degeneratieve ziekten jaren tot decennia vooruitgaan. Dit betekent dat als je vandaag je telefoonnummer vergeet, de degeneratie in je hersenen al 20 of 30 jaar geleden is begonnen. Terwijl je denkt dat je gewend bent aan je masker en aan je eigen uitgeademde lucht, gaan de degeneratieve processen in je hersenen, versterkt door het gebrek aan zuurstof, hoe dan ook door. Het tweede probleem van de hersenen is dat de zenuwcellen zich niet of nauwelijks delen. Dit betekent dat als de overheid ons binnen een paar maanden weer royaal zuurstof laat ademen, de verloren zenuwcellen niet worden hersteld door celdeling. Wat weg is, is weg. Dit is vooral belangrijk voor bezorgde mensen die geloven dat ze zichzelf kunnen beschermen tegen het virus door dit masker te dragen. Het virus heeft een grootte van ongeveer nul komma nul acht micron. De poriën van de gewone maskers hebben een afmeting van 80 tot 500 micrometer en worden bij elke wasbeurt, bij elke extra wasbeurt, groter. Een vliegtuig met gewone maskers biedt dus helemaal geen bescherming tegen een virus.

Ik draag geen masker. Ik heb mijn hersenen nodig om na te denken. Ik wil mijn patiënten onder ogen zien met een helder hoofd en een heldere geest.

In Londen wordt de medische vrijstelling, althans voor het ogenblik, niet onder kooldioxide-anesthesie geaccepteerd en zonder commentaar gerespecteerd.

In mijn geliefde Duitsland heeft inmiddels elke piloot, elke steward, elke verkoopster, elke voetganger, elke buurman zichzelf gepromoveerd tot de maskercommissie of is gepromoveerd.

De Lufthansa-piloten gooien passagiers uit het vliegtuig, omdat mensen die een masker niet kunnen verdragen een vlucht zeker niet kunnen overleven. Dit is mij al overkomen. De volgende ochtend vroeg British Airways niet eens om een masker. Dus ik ben levend in Londen aangekomen. Misschien herinnert u zich dat een paar maanden geleden een zwarte man op straat in Amerika door een politieagent werd gedood. De man zei: “Een kendo-breuk. Ik kan niet ademen. En de politieagent duwde harder. Vandaag zegt het Duitse volk dat we niet kunnen ademen en onze kanselier zegt 150 euro boete.

Als neuroloog moet ik uitdrukkelijk zeggen dat iedereen die dat wil recht heeft op een medische ontheffing van het masker. Er is geen ongegronde reden om het fout te hebben of beleefdheidscertificaten voor zuurstoftekort en beschadigen van het brein. Het moet de vrije keuze zijn van ieder mens om het gebrek aan zuurstof in zijn hersenen te accepteren om zichzelf te beschermen tegen virussen met een ondoeltreffend masker.

Voor kinderen en jongeren zijn maskers een absolute no-no.

Kinderen en jongeren hebben van nature een zeer actief en adaptief immuunsysteem en moeten voortdurend worden blootgesteld aan het micro-organisme van de aarde. Hun hersenen zijn net zo waanzinnig actief. Het heeft zoveel te leren. De hersenen van een kind of een puber hebben behoefte aan zuurstof. Hoe meer metabolisch actief een orgaan is, hoe meer zuurstof het nodig heeft. Bij kinderen en jongeren is elk orgel zuur. Metabolisch actief. Het beroven van de hersenen van een kind of adolescent van zuurstof of zelfs het beperken ervan is niet alleen gevaarlijk voor de gezondheid, het is absoluut crimineel. Een gebrek aan zuurstof remt de ontwikkeling van de hersenen en de daardoor veroorzaakte schade kan niet worden teruggedraaid. Het kind heeft de hersenen nodig om te leren en de hersenen hebben zuurstof nodig om te kunnen functioneren. Daar hebben we geen klinisch onderzoek voor nodig. Dit is een eenvoudige, rechttoe rechtaan, maar onbetwistbare fysiologie.

Opzettelijk en specifiek geïnduceerd zuurstoftekort is een opzettelijk, opzettelijk gevaar voor de gezondheid en een medische absolute contra-indicatie een absolute contra-indicatie in de geneeskunde betekent dat dit geneesmiddel, de methode, de therapie of de maatregel niet mag worden gebruikt.

Om een app als verplichte maatregel aan de gehele bevolking een absolute medische contra-indicatie op te kunnen leggen, moeten er duidelijke en serieuze redenen worden opgegeven.

Deze moeten worden herzien en unaniem worden goedgekeurd door de verantwoordelijke interdisciplinaire en onafhankelijke comités en autoriteiten.

Als dementie in 10 jaar tijd exponentieel toeneemt en de jonge generatie niet in staat is geweest haar door God gegeven potentieel te bereiken, dan heeft het geen zin om te zeggen dat we de maskers niet nodig hebben.

Hoe zit het met de gezegende vaccinatie?

Mevrouw Merkel zegt dat de pandemie voorbij zal zijn als er een effectief vaccin beschikbaar is. Mevrouw Merkel, wat weet u over virussen en over vaccinaties? Heb je er ooit een gehad? Heb je ooit in de ogen gekeken van ouders die een gehandicapt kind hebben en foto’s gezien van hoe dat kind eruit zag voordat hij of zij de vaccinatie kreeg? Nee, dat deden ze niet. Wij dokters krijgen steeds zulke foto’s te zien en er is niets in deze wereld dat we deze ouders hun kinderen terug kunnen geven. Heb je enig idee wat voor levenslange pijn dit is voor de ouders? Frau Merkel Een inenting is geen kerstgans die u met Pasen bestelt, zodat u hem met Kerstmis geleverd krijgt. Laat de gezondheid van uw mensen alstublieft over aan de artsen. Hoe kan een dierenarts, een laboratorium, een viroloog, een softwaredistributeur, een handelaar, een elektrische autofabrikant, een fysicus? Beslis over de gezondheid van een heel volk.

Alstublieft, beste collega’s, we moeten allemaal opgroeien, wakker worden, en misschien ook wel opgroeien. Ik weet hoe schadelijk zuurstoftekort is voor de hersenen. De cardioloog weet het voor het hart, de Puhl-monologen weten het voor de longen. Gebrek aan zuurstof is schadelijk voor elk orgaan.

En waar zijn onze gezondheidsautoriteiten? Waar zijn onze zorgverzekeraars en onze gezondheidsautoriteiten en onze medische verenigingen?

Het zou hun plicht zijn geweest, met alle zekerheid, om deze waanzin vanaf het begin met alle vastberadenheid onder ogen te zien en er een einde aan te maken. Waarom komen de medische verenigingen tussenbeide om artsen te straffen die medische attesten afgeven aan hun patiënten? Moet de persoon bewijzen of moet de dokter bewijzen dat een gebrek aan zuurstof de persoon of zijn patiënt schaadt? Welke soorten medicijnen vertegenwoordigen onze medische verenigingen?

Het aanvankelijke gebrek aan simplistisch bewijs van de doeltreffendheid van deze maatregelen is nu veranderd in duidelijk bewijs van ondoeltreffendheid en ondoeltreffendheid. En toch gaat de waanvoorstelling door.

Wie is verantwoordelijk voor deze misdaad?

Degenen die de maatregelen willen handhaven.

Of degenen die het laten gebeuren, die meedoen of die het niet voorkomen.

Wakker worden, Duitsland! Het gaat niet om maskers, het gaat niet om het worden en het gaat zeker niet om je gezondheid.

Het gaat over veel, veel meer. Ik doe niet mee. Ik ben niet bang, Mrs. Merkel. Ik kom uit Roemenië. Ik heb Ceausescu overleefd.

Voordat ik naar West-Duitsland vertrok, was ik een vaste gast van de Roemeense politie. In die tijd droeg ik een donkere zonnebril, zelfs als het regende, zodat je de huilende ogen niet kon zien.

Op dat moment was ik bang. Ik was jong, ik wilde leven. En toen ik in Duitsland aankwam, kon ik wat, ik moest soms op straat stoppen, omdat ik niet verder kon vanwege het geluk. Ik ben in Duitsland. Ik ben vrij. Alleen iemand die eerder onvrij is geweest, kent dit gevoel. Vandaag ben ik niet meer bang. Ik had een prachtig en voldaan leven. Ik mocht medicijnen studeren. Ik heb mijn stage in Hawaï gedaan. Ik heb mijn residentie in New York en alles wat ik heb en ben vandaag de dag te danken aan Duitsland. En als ik vandaag naar demonstraties ga, sta ik als vertegenwoordiger van degenen die vandaag de dag jong zijn en misschien bang zijn. Zoals ik toen was. Ik wil je nog iets anders vertellen.

De dictatuur van het proletariaat heeft ons in al zijn lelijkheid gratis onderwijs, werk, gezondheidszorg en pensioenen verzekerd. U hoeft zich geen illusies te maken dat de financiële dictatuur die nu voorligt, hen ook maar iets dergelijks zal bieden. Zoals u kunt zien, neemt u al onze arm, die de lucht die we inademen. De verplichting van het uur is persoonlijke verantwoordelijkheid. We zijn verantwoordelijk voor wat we denken. Niet de media. We zijn verantwoordelijk voor wat we doen. Niet onze baas. We zijn verantwoordelijk voor onze gezondheid, niet voor onze gehouwen. En we zijn verantwoordelijk voor wat er in ons land gebeurt.

Niet onze regering. Wakker worden, Duitsland! Je bent zo’n prachtig land, zo’n prachtig volk. Bedankt, Duitsland!

*** Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

 ***