Verplicht geloven in de Corona-god …

Er wordt blindelings naar de TV virologen geluisterd alsof het profeten zijn en dit zonder enig tegenspraak of ander.
Daardoor hebben deze heren virologen zware klappen aan de economie toegebracht, en al het weinige dat de hardwerkende bevolking had zoals een welverdiende vakantie, gezellig op restaurant of andere dingen, alles onder dwang van torenhoge boetes afgepakt.
Muilkorven, uw eigen uitgeademde stikstof inademen de in de mondmasker ontwikkelde bacteriën naar binnen spelen alsook naar uw medemensen uitbazen en zo ons langzaam zwaar ziek maken.
Omdat er nu nog maar zeer weinig zogenaamde corona zieken zijn en haast geen covid overlijdens, komen nu het aantal ‘besmettingen’ waar men mee zwaait. Het ziet er naar uit dat men deze circus niet WIL stoppen!


Doe de proef op de som, neem speeksel af van uw hond, kat of zelfs van een of ander vrucht zoals een perzik, stuur deze naar de nietsvermoedende laboranten en wedden dat de uitslag positief zal zijn!
Zo betrouwbaar zijn deze testen. Betrouwbaar zeg ik, laat me niet lachen. Als we een feestje maken, op vakantie gaan of op café, worden we gestraft: allemaal positief en in quarantaine voor 14 dagen. Dat allemaal om ons te verplichten naar ‘het nieuwe normale’ te gaan.
Het is doodjammer dat er nog altijd zoveel ‘Corona-gelovigen’ zijn die de boodschap overdragen van de TV profeten. Maar dat komt omdat men de bevolking doodsbang gemaakt heeft.
Waarom zijn nog nauwelijks zieken of overlijden door deze o zo besmettelijke en dodelijke virus? Alle opgenomen patiënten krijgen allemaal het kruisje ‘corona’ ook al zijn deze met hartproblemen of andere binnenkomen. En al de overlijdens idem. Waar zijn ze mee bezig?

Men stelt alles in het werk om de bevolking te doen geloven dat de in de startblokken vaccin levensnoodzakelijke is. Wat zit in die ‘vaccin’? Wat doed dat met een mens, wat is de bedoeling van dat allemaal?? Al de 50 plussers mogen hun vaccin gratis en zonder dokters voorschrift afhalen… misschiens de bedoeling om op die manier het leven van miljoenen mensen in te korten om zo op de pensioenen te besparen?

In alle landen groeit het protest tegen deze waanzin. Langzaam worden de mensen wakker en willen dat deze circus stopt.
Ik en duizenden mensen hebben door de mondmaskerplicht geen enkel winkel in België nog bezocht laat staan inkopen gedaan. Het is zeer onhygiënisch en zwaar ongezond om uren met dat vod op uw gezicht rond te lopen. Gewoon krankzinnig. Dat is middeleeuws. Als iemand gestraft werd kreeg deze een ‘muilband’. Zo ook nu: durft je feesten of op vakantie gaan wordt je gestraft.