Na het AstraZeneca ‘vaccin’ krijgt hij een bloedstolsel en verliest 2 meter darm

Shaun Mulldoon, 43 jaar, onderging een spoedoperatie nadat hij een bloedprop in zijn buik had gekregen die volgens hem verband houdt met het vaccin van AstraZeneca. (Shaun Mulldoon/Facebook)

Een voorheen gezonde 43-jarige vader uit Langley, zijn naam B.C. – die in het ziekenhuis herstellende is van complicaties na een bloedklonter – waarschuwt anderen om op te passen voor tekenen van problemen na vaccinatie met het AstraZeneca-vaccin.

Shaun Mulldoon en zijn vrouw Tara zeggen dat artsen hen hebben bevestigd dat hij het slachtoffer is van het ongewone maar gevaarlijke syndroom dat verband houdt met het AstraZeneca-vaccin. Het stolsel, dat in zijn maag verscheen, zal levenslang bij hem blijven nadat twee meter van zijn dunne darm werd verwijderd, bericht cbc.ca/news.

Shaun Mulldoon is van mening dat hij niet naar behoren is gewaarschuwd of beschermd tegen de risico’s van het vaccin.

Het COVID-19 vaccin van AstraZeneca-Oxford is in verband gebracht met door vaccinatie veroorzaakte immuun trombotische trombocytopenie (VITT). Symptomen zijn zware hoofdpijn, pijn, gezwollen ledematen, misselijkheid, braken en kortademigheid.

Shaun Mulldoon ligt 17 dagen na zijn vaccinatie in het ziekenhuis met levensbedreigende complicaties. (Shaun Mulldoon/Facebook)

Namens haar man zei Tara Mulldoon dat zij de mensen niet aanraden AstraZeneca te mijden, maar dat zij alleen moeten worden geïnformeerd en onmiddellijk hulp moeten zoeken als zij daarna gezondheidsproblemen krijgen.

“Dit veranderend ons leven”, zegt ze. “Ik voel dat we nog een lange weg te gaan hebben in termen van zijn herstel. Hij verloor de helft van zijn dunne darm”.

Haar man werd op 22 april ingeënt en belandde op 9 mei in een spoedoperatie. Ze zei dat hij zich eerst misselijk voelde, maar dat de symptomen overgingen in koorts, hoofdpijn en overgeven. Telkens als hij zich ziek voelde, belde hij zijn arts of de HealthLinkBC-hotline op 811 en kreeg hij het advies thuis te blijven – zelfs nadat hij een test op COVID-19 had ondergaan, die negatief bleek te zijn.