Ongelooflijk dom maatregel

Sinds het verplicht dragen van mondmaskers in de winkels van kracht werd, dragen de mensen het omdat het moet, maar je ziet dat ze het niet correct dragen.
Ze vervangen het niet want velen zeggen: er is al veel te veel afval. Ze foefelen het in hun handtas, prullen eraan wanneer ze het moeten opzetten, vegen constant het zweet onder hun neus en mond af tijdens het winkelen, puur omdat het enorm irriteert.

Kortom, ze doen alles compleet fout dus, misschien niet wetende dat het fout is maar het is verplicht en ze doen maar wat het hun uitkomt.  

Je moet verplicht het masker bij hebben maar waar steek je deze weg? Wie heeft een hygiënisch verpakking steeds bij? In plastic zakje? Daar gaan de bacteriën verder broeden. Ja, we moeten ziek worden en dan ook nog verplicht!

Laat mensen vrij in de keuze om het masker wel of niet te dragen. Wie er vrijwillig voor kiest om het te dragen, zal daar ongetwijfeld heel bewust en correct mee omgaan. Door iedereen te dwingen een masker te dragen, vergroot men het risico op verspreiding van bacteriën en virussen want u ben écht niet de enige die er contraproductief mee omgaat. De gevolgen komen nog!