Smeekbede aan de Rechtelijke Macht

Dat de mensen zich niet gedragen is pure onzin. We zien dat niet op straat. Het volk werd goed geïndoctrineerd en de sociale controle op de enkele dissident is groot. Overal zien we gedwee de mondmaskers en 1,5m afstand, zij het uit angst (voor een zware boete). Alsof het na 10 maanden de normaalste zaak van de wereld is versagen we nu massaal aan handjes schudden. Mensen komen door de virusfobie nog amper buiten. Files zijn er nog amper. Nu beweren dat we ons gezond verstand niet gebruiken en massaal geen verantwoordelijkheidszin zouden hebben is als overheid de aandacht afleiden van een abominabel crisismanagement. Het is als een ceo die de schuld van een faillissement bij een slordige poetsvrouw legt.

Al die protocollen voor diverse sectoren worden tot op de komma opgevolgd. Want doe je dat niet dan sluit men manu militari uw zaak. Dat die brave meewerkende patrons van die handelszaken opnieuw dicht moeten is het bewijs van wetenschappelijk en strategisch geklungel. Dat men het begin maart niet wist, het is hun collectief vergeven. Maar nu in oktober? Met wat voortschrijdend inzicht en gezond boerenverstand kan zelf een eerstejaars in virologie bevestigen dat de opgelegde maatregelen in 2020 toch duidelijk een maat voor niets zijn gebleken. Neem de voorbereidende rapporten en die protocollen zelf in bewarend beslag. Ze zijn toekomstige documenten à charge voor het internationaal strafhof in Den Haag.

Wat we weten is dat sinds 14 juli 2020, invoer van de mondmaskerplicht, het compleet fout gaat. Wat we weten is dat niet de stoute keuvelende OKRA-leden die van het leven genieten, oorzaak zijn van een lokale opstoot, maar aerosolen. Wat we zien is dat de opening van de scholen (en zeker de unief) als katalysator werken voor familiale besmettingen. Wat we weten is dat die PCR-testen niet deugen.

Die tweede golf is een gruwelijk gevolg van bestuurlijke incompetentie. Van maart tot oktober werd verzuimt strategisch maar één voorbereiding te treffen. Geen extra bedden in ziekenhuizen, geen extra verplegers, de zorg in de WZC’s werd niet versterkt, geen campagnes voor risicogroepen, geen campagnes in allochtone gemeenschappen, een belabberde dure contacttracing, geen plexiglas in scholen ipv die ziekmakende mondmaskers (toch als je ze 10u/dag moet dragen), geen strategie om de reguliere zorg te continueren, etc… Niks! Nada! ZERO!

Maar ja, schuld bekennen en toegeven dat je gebuisd bent op het pandemie examen is teveel gevraagd aan de virologen. Wat een gezichtsverlies zou dat niet zijn? En welke gevolgen zou dit dan correctioneel voor ze inhouden? Nochtans zou een dergelijke controlled coming out, met goede concern communicatie, de verstoorde relatie met de burgers kunnen herstellen. Het is niet de bevolking die zou moeten gestraft worden met een lockdown, maar eerder de beleidsmakers die publiek ter verantwoording moeten worden geroepen! Het continueren van een blunderend beleid en de “wij-hebben-de-waarheid-in-pacht-attitude” maakt de bevolking enkel steeds bozer!

Zeg gewoon: “waarde landgenoten, we zitten met onze handen in het haar, help ons aub!”. Wedden dat we klaar staan?

Deze hele situatie dat enkel op fatale leugens rust en zo verder gecreëerd wordt, zou in handen van de Rechtelijke Macht moeten komen om het einde van een rechtstaat te stoppen