Steven Van Gucht: “Niet realistisch dat coronacijfers komende tijd zullen dalen”

Natuurlijk is dat niet realistisch. Kan ook niet. We weten het nog allemaal: Sinds 11 juli dat de maskerplicht ingevoerd werd begonnen de besmettingen elke dag te stijgen. Het is de logica zelf:

Je moet geen biostatisticus of een en ander professor zijn om vast te stellen dat een mond-neus masker dat iedereen tegenwoordig verplicht moet op (en af )zetten, schadelijk is voor ieders gezondheid: je ademt je eigen lucht met de Co2 in waardoor veel mensen o.a. koppijn krijgen, lusteloosheid, of gewoon ziek worden.
Maar erger nog: je besmet uzelf en de andere mensen rondom u met de broeihaard van bacteriën die zich vormen aan neus en mond in uw masker daar deze ruimte vochtig is en zodoende een kweekruimte wordt. Dat noemen wij verplicht ziek worden onder dwang van 250 € boete. Het lijkt erop dat het bewust allemaal georkestreerd wordt om die hoge cijfers te verkrijgen.


Door het feit dat de huidige PCR testen helemaal geen juiste uitslag leveren (omdat er nog geen echte Codif testers zijn) is het mogelijk dat door de bacteriën komende uit uw masker, u positief zal testen.
Uiteraard zullen we in een later stadium de gevolgen van deze ‘masker besmettingen’ aan de lijve ondervinden: heel wat longziektes door doordat de longen niet normaal geventileerd kunnen worden met zuurstof maar met de schadelijke uitgeademde Co2.


Door de bacteriekweek in de maskers gaan weer nieuwe, wie weet besmettelijke ziektes ontstaan.
En dat allemaal zonder dat de maskers maar enige nut hebben tegen de zogenaamde ‘onzichtbare’ vijand Codif-19. Want het is nu na maanden onderzoek gebleken dat deze griep, ja deze griep niet meer besmettelijker is dan de meesten grieppen in de afgelopen jaren.
Dus hoog tijd om te stoppen met deze ziekmakende maskers. Maar eerst moet de bangmakerij van de virologen en de overheid, gesteund door onze eenzijdige Media, stoppen.