Test corona vaccin gaat mis: 20% krijgt ernstige bijwerkingen

3 van de 15 proefpersonen kregen binnen 43 dagen ‘ernstige bijwerkingen’.

Om nog maar eens aan te geven dat het laten injecteren van een overhaast ontwikkeld coronavaccin feitelijk neer gaat komen op een spelletje Russische roulette met uw gezondheid en uw leven: een test met het mRNA-1273 vaccin van de farmaceutische fabrikant Moderna is flink mis gegaan.

Uit de persverklaring van het bedrijf blijkt dat maar liefst 20% van de proefpersonen dermate ernstige bijwerkingen kreeg, dat medisch ingrijpen noodzakelijk was. Als u dan bedenkt dat Groot Brittannië zijn burgers mogelijk al in september wil gaan vaccineren, dan is er niet veel fantasie voor nodig om te begrijpen dat dit op een enorm drama dreigt uit te lopen.

De persverklaring van Moderna (opgeklopt positief om de aandelenkoers op te peppen, zodat de topmanagers daar flink aan konden verdienen*) werd door de Westerse leugenpers natuurlijk gebruikt om de valse indruk te wekken dat de fase-1 testen met het vaccin goed waren verlopen. De realiteit blijkt echter weer eens heel anders te zijn: na de tweede ronde van injecties traden ‘derdegraads systemische symptomen’ op, wat betekent dat er medische interventie nodig was. Dit is tevens een aanwijzing dat de eerste vaccinatieronde het menselijke lichaam extra kwetsbaar maakt voor de tweede blootstelling aan het schadelijke, potentieel zelfs dodelijke vaccin.

De gezondheidsschade werd al veroorzaakt door een kleine dosis van 250 ug (1/4e van 1/1000e gram), wat voor veel vaccins een normale dosis is. 3 van de 15 proefpersonen kregen binnen 43 dagen ‘ernstige bijwerkingen’. Als we dat toepassen op bijvoorbeeld de Nederlandse bevolking, dan zouden ruim 3,5 miljoen mensen doodziek worden van dit vaccin.

Fase 3 gaat ondanks mislukte test gewoon van start.

Normaal gesproken nemen de eerste twee fasen zo’n 1 tot 3 jaar in beslag, maar gezien de groeiende weerstand van de bevolking tegen de lockdowns wil de Westerse elite de bevolking per se zo snel mogelijk vaccineren. Daarom begint Moderna al in juli met de derde fase.

Het feit dat zo’n hoog percentage ernstige bijwerkingen kreeg, weerhoudt het bedrijf er niet van om nog meer proefpersonen in te zetten, die in fase 3 worden blootgesteld aan het Covid-19 virus. Tot nu toe heeft wereldwijd niet één potentieel vaccin deze derde fase doorstaan; blootgestelde dieren èn mensen werden ziek of stierven alsnog.

Met andere woorden: zelfs als zou het mRNA vaccin ervoor zorgen dat het menselijke lichaam antilichamen gaat aanmaken, dan nog kunnen we bij lange na niet van een ‘veilig’ vaccin spreken. Alle proefdieren ontwikkelden door het vaccin de beruchte cytokine storm, een overreactie van het immuunsysteem waar al veel ouderen die besmet raakten met Covid-19 aan gestorven zijn.

Zoals bekend hebben de vaccinfabrikanten op voorhand bedongen dat zij op geen enkele manier aansprakelijk kunnen worden gesteld voor de te verwachten gezondheidsschade, zoals gewonden, permanent gehandicapten en zelfs doden als gevolg van de coronavaccinaties, waar al dit jaar mee begonnen moet worden.

‘Catastrofe’

Children’s Health Defense noemt de Moderna vaccintesten dan ook ‘een catastrofe’. De CEO van het bedrijf, Stephane Bancel, gaf al in 2013 toe dat mRNA injecties in het lichaam onwenselijke griepachtige reacties veroorzaken: ‘Uw lichaam denkt dat u enkel de griep hebt, en dat is niet zo best voor ons medicijn. U heeft alle symptomen… en als de dosis nog veel hoger wordt, dan is het probleem dat er een enorm lading bijwerkingen is…’

Fase 3 (proefpersonen besmetten met Covid-19, en dan blootstellen aan vaccin) gaat ondanks mislukte test gewoon van start

We herinneren u eraan dat het Covid-19 virus een RNA virus is, en dat het noch de wetenschap, noch de vaccinfabrikanten, ooit is gelukt om zelfs maar één werkend vaccin tegen een RNA virus te creëren, zelfs niet na zo’n 40 jaar onderzoek en testen, zoals met het HIV virus.

Topmanagers van Moderna verkopen niet voor niets massaal hun eigen aandelen. Die hebben er duidelijk geen enkel vertrouwen in dat het hen wèl gaat lukken een werkzaam mRNA vaccin te maken, en dan nog wel in zo’n extreem korte tijd.

Russische roulette

Maar geen zorgen Moderna, of om het even welke vaccinfabrikant dan ook. Want als Mark Rutte, Hugo de Jonge, Jaap van Dissel, Ab Osterhaus en Jeroen Pauw straks zeggen dat het veilig is, gaat het overgrote deel van ons onbenullige, nergens meer bij nadenkende volk gewoon netjes en gedwee voor zo’n vaccin in de rij staan. Oftewel: massaal meedoen met een door de overheid gepromoot spelletje Russische roulette met hun gezondheid en hun leven.

Xander

Bron: stichting-jas.nl