Vaccincatastrofe: Israël – 85-90% van de in het ziekenhuis opgenomen Covidpatiënten zijn dubbel gevaccineerd / VS – significant hogere sterftecijfers onder gehospitaliseerde gevaccineerden

augustus 7, 202111274 15

Momenteel gaat een Twitterbericht de wereld rond. Het is afkomstig van bioloog Ran Israeli. Hij post een kort fragment uit een nieuwsprogramma op de Israëlische omroep Channel 13, waarin Dr. Kobi Haviv, een arts in het Herzog-ziekenhuis in Jeruzalem, zegt dat 95% van zijn ernstig zieke Covidpatiënten tweemaal zijn ingeënt, bericht Schildverlag.de.

Hij meldt dat steeds meer COVID-afdelingen moeten worden geopend en dat de werkzaamheid van het vaccin snel afneemt. Israël – lang gevierd als de wereldkampioen vaccinatie – stort in een catastrofe.

De fabrikant van het vaccin dat in Israël is gevaccineerd, BioNTech/Pfizer, beweerde een beschermingsfactor van 90 procent. Intussen blijkt uit studies dat dit absoluut niet overeenstemt met de feiten. Langzaam en onmerkbaar veranderde dan ook de argumentatie van het vaccin van “beschermt tegen infectie” in “de symptomen van infectie worden aanzienlijk verlicht”. Ook dit lijkt niet langer het geval te zijn. Hier is de verklaring van de dokter, Dr Kobi Haviv:

“95% van de ernstig zieke patiënten zijn gevaccineerd”.
“85-90% van de ziekenhuisopnames zijn van volledig gevaccineerde mensen”.
“We openen steeds meer COVID-afdelingen”.
“De effectiviteit van het vaccin neemt af”.