Vals bewijs dat echt lijkt

We meten immuniteit… Het wordt hoog tijd dat Marc Ranst , “wetenschappelijk eerlijk ” toegeeft dat een PCR-test TOTAAL GEEN BEWIJS IS dat iemand COVID-19 heeft.

Er zijn 7 vormen van een Corona-besmettingen. 4 daarvan zijn variaties met slechts lichte symptomen, wat in héél West-Europa “NU” het geval is. Marc Van Ranst en zijn cornuiten moeten ophouden met zijn doemscenario’s.

Bovendien heeft Zweden bewezen dat het Zweeds Corona-beleid met groep-besmetting en het opbouwen van groepsimmuniteit, beter is dan het Belgisch Corona-beleid, gezien Zweden de helft minder COVID-19-doden heeft in vergelijking met België, zeker “NU” de Corona-besmettingen zich quasi uitsluitend manifesteren als een een lichte zomergriep.

De Rector van de universiteit van Gent heeft groot gelijk met te stellen dat het Corona-beleid van Marc Van Ranst ” wetenschappelijk” veel te wensen overlaat.

We hebben niet meer dan 1000 besmettingen per dag. We hebben meer dan 1000 positieve PCR-testen per dag. Dat is totaal iets anders. Want als je in de maanden voorheen al Corona hebt gehad, en dat kan perfect a-symptomatisch zijn geweest, test je ook positief. Rekenen we nog niet de 70% foutmarge op de testen.

Het is de perfecte assumptie (ook onze virologen gebruiken assumpties) dat we de immuniteit aan het mee testen zijn. De tests registreren immers personen die eerder al Corona hebben gehad. Dit verklaard ook waarom er bij zoveel positieve test zo weinig ziekenhuisopnames en doden zijn.

HLN spreekt in het artikel over een significante stijging van het aantal “besmettingen” op 10 en 11 september. Men verteld er uiteraard niet bij dat men van 8/09 tot 11/09 bijna 50% meer tests afnam in vergelijking met de periode 4.09 tot 7.09 – bron: Sciensano csv-file.

Een correcte titel zou zijn: Op 11.09.20 test 2,8% positief.

Maar ja, dat levert niet zoveel kliks op…

Als politici blijven capituleren voor de virologen wordt onze democratie een virocratie.

Elk plezier wordt geofferd in de strijd tegen het virus, en elke feest- en cultuurzaal wordt drooggelegd en herschapen in een mortuarium van doffe ellende. Sluitingsuur, uitgaansverbod en nachtklok, de verbodsideologie is besmettelijk.

De mondkapjesplicht heeft absurde dogmatische vormen aangenomen die ons economisch en sociaal ten gronde richten. De economische giganten, van Colruyt tot Amazon, worden met megasprongen groter en rijker terwijl onze kleine winkeliers en zelfstandigen gedecimeerd worden. Iedereen wordt opgehokt in sociaal isolement, elk voor zich in zijn eigen bubbel. Er sterven meer oudjes van eenzaamheid dan in het ziektebed. Angst wordt een gewoonte, en gewoonte een depressie. Het leven wordt gemarginaliseerd en het hart wordt weggesneden uit ons sociaal weefsel.