Volgens velen artsen zijn wij met de tegenwoordige maatregelen onze auto immuunsysteem aan het verzieken door over hygiëne, afstand houden en mondmasker te dragen

Sinds de invoering van al die strenge maatregelen, vooral het verplicht dragen van het mondmasker (sinds 11 juli) zijn de besmettingen de lucht ingeschoten ondanks de herhaaldelijke waarschuwingen van artsen en (niet TV) virologen. Het is al lang bekend dat overhygiëne de oorzaak is van tal van ziektes en allergieën met zich meebrengt.

Hoe komt het dat bij elke verstrenging van maatregelen meer besmettingen komen. Het begint op te lijken dat het de TV virologen om gaat om de cijfers zo rood mogelijk voor te stellen om het hele land naar de haaien te helpen terwijl onze nieuwe regering het blindelings op de bevolking toepast.

Uiteraard zijn er veel ziekenhuisopnames en ook overlijdens maar als we deze weg verder gaan bewandelen hier de volgende voorspelling: het wordt nog erger en is het einde van deze pandemie nog lang niet inzicht.

Vraagt u zich niet af: heeft dan niemand meer de griep zoals vorige jaren, of is de GRIEP nu Corona geworden?? Zijn al de hospitalisatie opnames en overlijdens Covid-19 patiënten?

Wij burgers krijgen geen inzage in de echte cijfers (allemaal privacy). Dus dan maar verder gaan met ons eigen te besmetten door het bacteriën- rijke verplichte mondmasker. Dank u TV virologen!