Voor heel veel gezinnen valt Kerstmis in het water door ‘nieuwe regel’: Dit hoor je overal: “Ik heb élke maatregel gevolgd. Maar dit gaat te ver” Het is nu erger als onder….

Een bom, een donderslag, de druppel te veel. Er zijn veel woorden om het nieuws te beschrijven dat kinderen jonger dan 12 jaar wél tellen als knuffelcontact. Maar geen ervan zijn positief. De reacties van lezers stromen binnen. Zelfs wie de regels altijd rigoureus toepaste, dreigt nu af te haken. En vooral alleenstaande ouders voelen zich de dupe. “Ik heb élke maatregel gevolgd. Het was al zwaar. Maar nu wordt het helemaal onmenselijk.”

Ik nog een beetje positief te blijven, maar eerlijk: Dit is een brug té ver, het heeft totaal niets met hun zogenaamde virus te maken!

Het zijn PESTMAATREGELEN op zijn zachts uitgedrukt. Het wordt ons stilaan duidelijk: heel deze CORONA circus heeft heeft een ander doel. Heel wat verpleegkundigen, artsen en onderzoekers die uit de Media geweerd worden vertellen ons een heel ander verhaal over deze najaar- griep. Al deze mensen moeten verplicht zwijgen en meedoen om hun job te behouden. (maar hoelang nog??)