Waarom draag ik een mondmasker? Om besmet te worden!

Nee, niet om mee te lachen, het is wraakroepend. Sinds 11 juli met de invoering van het maskerplicht zijn de besmettingen elke dag toegenomen. Niet dat het allemaal Corona virus besmettingen zijn, neen, anders waren er weer duizenden overlijdens maar….met uw eigen bacteriën. Bacteriën die in uw mondmasker ontstaan in het (vochtig) gedeelte tussen neus en mond. Erger nog: de ontstane bacteriën in uw mondmasker door een totaal verkeerd gebruik, komen niet alleen in uw lichaam maar u blaast ze ook naar uw medemensen in uw omgeving. Vooral in het openbaar ververvoer en in vliegtuigen waar je urenlang met deze mondmasker moet zitten bacteriën produceren.

Wat nog erger is voor uzelf: de uitgeademde lucht die eigenlijk grotendeels (zowat 80% uit stikstof) bestaat, beschadigd onherroepelijk uw longen die u op middellange termijn zal ervaren als een nieuw longziekte.

Het lijkt erop dat men ons bewust VERPLICHT om ziek te worden. Verplicht onder druk van zware boetes. Want een mondmasker is en blijft nutteloos, beschermd u niet tegen virussen (een uitspraak van onze TV-virologen zelf ) en plotseling hebben ze hun jas gedraaid toen we nog nauwelijks ‘besmettingen’ hadden en was het mondmasker verplicht. Bedankt TV virologen die nu voor politieker én god spelen.

Onthoud dit als voorspelling: deze zogenaamde virus verdwijnt vanzelf als men stopt met het maskerplicht, 1,5 meter afstand en ….vooral met de valse testen die het land in de afgrond storten.

Soms duikt er een klein artikel over deze viruswaanzin in de krant zoals hier in Het Laatste Nieuws