Wanneer stoppen de Corona leugens eindelijk?

Al maanden worden wij met keiharde leugens om ons oren geslagen door de Media. Er gaat geen dag voorbij of wordt ons alweer verteld hoeveel honderden mensen weer besmet zijn geworden met de virus die de virologen constant ‘kweken’.

Ik wil niet weten hoeveel honderdduizenden Euro’s de Media ontvangen heeft om ons elke dag bang te maken, dat we besmet worden als we op vakantie durven gaan, als we een feestje organiseren en dat we de ziekmakende mondmasker waarschijnlijk ALTIJD moeten dragen, wie weet nog in bed.

Voor de zoveelste keer: deze ‘zo besmettelijke en dodelijke’ virus is niet meer dan een iets meer dan een normale seizoen griep! minder erg dan in voorbije jaren. En met minder doden! Zelfs nu er haast geen overlijdens meer zijn omdat de griepvirus gewoon weg is worden de mensen zogezegd besmet: doordat het masker ter hoogte van mond en neus vochtig wordt vormt zich een broeihaard van bacteriën die bij je zelf naar binnen gaat maar je blaast deze ook uit naar de mensen in uw buurt! Ziedaar de nieuwe besmettingen. Of er inderdaad zoveel getest wordt elke dag heb ik dik mijn twijfels. Maar dan nog: de zogenaamde PCR testen zijn nog steeds niet in staat om een griep, een valling, keelontsteking of een bacteriële aandoening te onderscheiden van een Covid-virus. En de bewijzen zijn er!

En waarom dan die verplichting van mondmasker en social distancing, verbod op demonstraties, bubbels van maar vijf personen, wachtrijen zoals vroeger in de Oostblok landen, geen communie of huwelijksfeesten, geen ontspanningsmogelijkheden en noem maar op. Elkaar geen hand meer geven. Niets meer wat tot voor kort nog normaal was. En waarom?

Daarom: deze dwangmaatregelen, erger dan in de oorlog, moeten voor zorgen voor een gedragsverandering van de burgers. Stap voor stap worden onze vrijheden ontnomen door onze overheden en ingefluisterd door onze sluwe virologen en andere pestprofessoren. Alle vrijheden pakt men ons af en door de over-hygiënische regels zullen in de komende jaren nieuwe ziektevormen de kop opsteken. Erger zijn de mondmasker-dragers. Deze zullen ongetwijfeld te maken hebben met diverse longaandoeningen door het constant inademen van eigen uitgeademde Co2 kooldioxide lucht. De longen worden daardoor niet meer geventileerd omdat slechts 20% zuurstof naar de longen gaat. Koppijn, misselijkheid, lusteloosheid en zelfs vermoeidheid zijn de dagelijkse klachten. Maar dat is nog maar het begin. Doordat het masker ter hoogte van mond en neus vochtig wordt vormt zich een broeihaard van bacteriën die bij je zelf naar binnen gaat maar je blaast deze ook uit naar de mensen in uw buurt! Vandaar dat sinds de invoering van de maskerplicht op 11 juli de zogenaamde besmettingen explodeerden.

Uiteindelijk gaan wij zo ziek zijn dat het ons allemaal vierentwintig zal zijn, ook al pakken ze al ons hebben en goed af. Want dat is uiteindelijk hun doelstelling met de Nieuwe Wereldorde die in de maak is. Dit is geen complottheorie, geen verzinsel. Met behulp van de ‘wonder’ vaccin worden we verplicht ingeënt waardoor we weerloos worden, elke stap, elke verplaatsing zal gecontroleerd zijn met afgrijselijke gevolgen bij overtredingen. Is dat wat we willen? Reeds in verschillende landen begint het volk wakker te worden en komt op straat. In België is het recht op betogen afgeschaft onder het mom van Corona-maatregelen….besmetting, ziek worden en sterven. Precies of de overheid en consoorten daar iets mee inzitten!

Duitse artsen noemen coronabeleid ‘georganiseerde misdaad’

Het is steeds hetzelfde liedje: ze zaaien paniek en presenteren vervolgens de oplossing in de vorm van een vaccin, aldus Schöning, die spreekt van georganiseerde misdaad.

Is dit geen stof tot nadenken? Het is niet 5 voor 12 maar al 12 uur.

Zie ook de website www.viruswaanzin.be en in Nederland de viruswaarheid.nl