Wij doen een voorspelling:

Volgende week gaan de scholen terug open. Alle kinderen moeten een mondmasker dragen.
Let op: Opnieuw begin van besmettingen. hoe kan dat? Ze hebben allemaal toch een mondmasker aan!
Natuurlijk. Door dat bacteriën rijk mondmasker besmetten ze elkaar en door gebrek aan zuurstof, enkel hun uitgeademd koolstof/Co2 lucht geholpen door over-hygiëne door alles en nog wat te ontsmetten, verzwakt het immuunsysteem en worden zij ziek.
Bedankt slimme virologen en domme regeringsleiders. Ook dat geldt voor ons: onder dwang van 250 Euro boete verplicht men ons ziek te worden. Erger nog, daar blijft het niet bij want de gevolgen daarvan zijn nefast voor onze gezondheid waar heel veel van ons last gaan hebben.

Wat het ergste is van het hele circus door de overheden opgezet, met maar één doel: GEDRAGSVERANDERING teweeg brengen bij de bevolking door angst te zaaien door medewerking van de Media. Alle dagen corona en corona en vreselijke verhalen in de ziekenhuizen. Terwijl volgens heel wat artsen en verpleegkundigen heel andere verhalen horen dat deze virus niet meer dan een deftige griep is. Griep die in het verleden ook al lelijk huis had gevierd. Helaas moet en deze Artsen en verpleegkundige zwijgen anders worden ze geschorst als ze een ander taal spreken. Schande!

Nu, volgens heel wat artsen en wetenschappers uit het buitenland zou de mogelijkheid bestaan dat men deze kunstmatige griepvirus bewust verspreidt. Vandaar dat men ons bedreigt met een tweede of derde golf als we niet braaf doen wat de virologen zeggen. Het is nu wel degelijk geweten dat alle mooie dingen des levens we moeten vaarwel zeggen: geen sociale contacten meer, afstand houden van elkaar, geen handjes schudden meer, geen feestjes, niet meer op restaurant of café. Lege winkelstraten maar wel de natuurgebieden en bossen vol volk. Een opgedrongen en verplicht gedragsverandering . Is dat wat u wilt? Ik denk het niet. Maar door de angst zaaiende Media elke dag en de torenhoge boetes verplicht men ons naar een ander wereld over te stappen waar de overheid een volledige controle over ons zal hebben. Dat is Corona en heeft NIETS met deze zogenaamde virus te maken. Alleen zijn de mensen zo erg gebrainwasht dat ze blindelings alles opvolgen zonder enig protest. Tenminste bij een deel van de bevolking.