Dit zijn de risico’s als je een mondmasker draagt

Zijn er misschien risico’s voor het dragen ervan? Heel wat onderzoeken bevestigen dit. De optredende klachten variëren van hoofdpijn, luchtwegklachten, CO2 ophoping, hypoxie (zuurstoftekort in de weefsels), tot aan ernstige levensbedreigende complicaties.

Onderzoekers hebben ontdekt dat door het mondkapje het zuurstofgehalte in het bloed aanzienlijk vermindert. Des te langer het masker wordt gedragen, des te meer daalt het zuurstofniveau in het bloed. Dit heeft dan weer een negatief effect op het immuunsysteem. Hierdoor zorgt een mondmasker juist voor een verhoogd risico op infecties.

Er is nog een ander gevaar van het dragen van mondmaskers op dagelijkse basis, zo vervolgt Blaylock zijn betoog, met name gedurende meerdere uren. Als iemand besmet is met een luchtwegvirus kan iets van het virus uitgestoten worden bij iedere ademhaling.  Hierdoor zal iemand met een goed sluitend mondkapje virussen steeds opnieuw inademen waardoor de concentratie van het virus in de longen en neus passages toeneemt.

Wanneer gaat de overheid EINDELIJK dit ziekmakend masker verbieden? Wij denken dat dit niet dat dit zomaar gaat gebeuren omdat elke overtreding 250 Euro opbrengt!

In Duitsland is het volgende aan het gebeuren:

Ingenieur Manuel Döring en advocaat Ralf Ludwig over de aansprakelijkheid en het gevaar van maskers