Wist je: je ademt je eigen Co2 lucht in…

Je moet geen biostatistics of een en ander professor zijn om vast te stellen dat een mond-neus masker dat iedereen tegenwoordig verplicht moet op (en af) zetten, schadelijk is voor ieders gezondheid: je ademt je eigen uitgeademde lucht met de Co2 in waardoor veel mensen o.a. koppijn krijgen, lusteloosheid, of gewoon ziek worden.

Maar erger nog: je besmet uzelf en de andere mensen rondom u met door de broeihaard van bacteriën die zich vormen ter hoogte van neus en mond in uw masker. Daar deze ruimte warm en vochtig is en zodoende een bacteriële kweekruimte wordt. Dat noemen wij verplicht ziek worden onder dwang van 250 € boete. Is dat nog logisch??

Door het feit dat de huidige PCR testen helemaal geen juiste uitslag leveren (omdat er nog geen echte Corona testers voorhanden zijn) is het mogelijk dat door de bacteriën komende uit uw masker, u positief zal testen. Bewijs is er: sinds de invoering van de maskerplicht stapelen de ‘besmettingen’ zich op. Het lijkt dat het juist de bedoeling is om aan de hoge cijfers te geraken om de maskerplicht en 1.5 afstand houden van mekaar te verantwoorden. Ook lijkt het sterk op dat het een experiment is om vast te stellen hoe ver men de bevolking kan doen gehoorzamen en de grondrechten af te nemen. Dit heeft niets meer met corona te maken. Want: elke dag komen er honderden besmettingen bij, maar waar zijn de zieken en de overlijdens??

Uiteraard zullen we in een later stadium de gevolgen van deze ‘masker besmettingen’ aan den lijve ondervinden: heel wat longziektes door doordat de longen niet normaal geventileerd kunnen worden met zuurstof maar met de schadelijke uitgeademde Co2.

Door de bacteriekweek in de maskers gaan weer nieuwe, wie weet besmettelijke ziektes ontstaan.

Het enige nut wat deze maskers hebben is de bevolking eraan herinneren dat we braaf de nutteloze regels blijven volgen alsof iedereen besmet is en dood kan gaan. Want het is nu na maanden onderzoek gebleken dat deze griep, ja deze griep niet meer besmettelijker is dan de meesten grieppen in de afgelopen jaren. Maar nooit werden we verplicht maskers te dragen en is de samenleving niet op slot gedaan. Nu verplicht men ons een ‘kamerplantje’ te worden zodat we bij het minste ziek worden. De omgekeerde wereld!

Sinds de invoering van de maskerplicht hebben de meesten mensen geen enkel visueel aankopen gedaan in België. Geen bezoek aan grootwaren huizen, bakker, theater, cinema, restaurant, trein of bus. Alles on hold gezet in België tot einde maskerplicht. Ons gezondheid is van allerhoogste belang. Waar wordt nog gewinkeld? Daar waar er geen maskerplicht is en alles normaal lijkt.

Dus hoog tijd om naar het oude normaal te keren. Maar eerst moet de bangmakerij van de virologen en de overheid, gesteund door de eenzijdige Media, STOPPEN.