Zeg nu zelf. Die winkels openen voor individueel shoppen, zonder de mogelijkheid honger en dorst te laven. Dat werkt niet. Winkelen is een sociaal gebeuren. En waarom zou je überhaupt nog kleding, handtassen en schoenen kopen? Om ’s avonds, liefst zonder gezelschap, naar de angstzaaierij en vervalste statistieken te zitten kijken?

Deze versoepeling is een platte begrotingsmaatregel! Ze zorgt er enkel voor dat de financiële steunmaatregelen worden opgeheven en de winkelier met amper 40% van zijn omzet de pijp aan Maarten zal geven. Sinds we sinds maart 2020 braaf de regeltjes volgen zakken we steeds dieper weg in het moeras. België kiest voor het catastrofaal jojo-effect. Het bloedbad wordt hiermee steeds groter. Onze winkelstraten worden verzamelplaatsen voor de reclame van immobiliënkantoren. Onze steden zijn bidprentjes van desolaat erfgoed geworden. De verlenging van de horeca- en kapperssluiting, met een eventuele evaluatie ergens rond half januari 2021, is perpectiefloos. Er is geen enkel bedrijf, behalve een staatsbedrijf, die een sluiting van meer dan 6 op 10 maanden kan/zal overleven!

De loongegarandeerde Vivaldi politici doen aan destructieve salonpolitiek vanuit een wereldvreemde toren bevolkt met doorgeslagen virologen. Het is een dwaling van de overheid dat men via geboden en restricties een gezondheidcrisis kan beheersen. FVDB zijn idee dat hij ziekte en dood uit de wereld helpen is een fata morgana. In een pandemie of oorlog vallen nu eenmaal altijd slachtoffers. Het is de taak van een staatsman die slachtoffers naar behoren op te vangen en daarvoor de nodige middelen te voorzien. België, het land dat al jaren roept de beste gezondheidszorg te hebben, al jaren pretendeert wereldbefaamde topdokters op te leiden, het naar eigen zeggen beste sociale vangnet van de wereld te hebben, blijkt de slechtste van de klas in Europa. Kent een virus überhaupt landsgrenzen? Nu komen vertellen dat wij als enige de juiste strategie hanteren en dat onze buurlanden bestaat uit een stelletje opportunistische idioten maakt dat deze niet verkozen eminenties zichzelf catalogeren als de grootste collateral damage.

Momenteel zijn we collectief tot de dood veroordeeld, zonder eerlijk proces. De schapen die ons vertellen als zouden de zogenaamde “roekeloze-ongehoorzame-nog-zelf-denkende-complottheoretici een gevaar voor éénieder zijn hebben in ieder geval de data NIET aan hun kant. Van de BLM-manifestaries, de koopjeszondag van 1 november, de massaprotesten in Berlijn tot het gecontroleerd open zijn van de horeca, nergens valt dit in de curves te bespeuren. Het is godgeklaagd hoe de kudde berust in hun chronische aandoening van hun ogen, oren en hersenen. Elke oppositie van een regime opruimen, beschimpen en culpabiliseren. De geschiedenis herhaalt zich. Alleen, deze keer weten en zien we het wel.

Het is tijd voor een Partisanenstrijd

De derde golf wordt reeds aangekondigd. De adoratie van politici die verzuimden om ons qua infrastructuur “Second Wave Ready” te maken moet stoppen. Het gedwee luisteren naar politiek ambitieuze beroepsverenigingen als Unizo en Horeca Vlaanderen moeten we durven in vraag stellen. Om nog maar te zwijgen van vakbonden die grof geld verdienen aan de technisch werklozen en de toestroom van duizenden nieuwe werklozen.

Wil u nog beleg op uw brood?

Wil u uw huis blijven houden? Nog een dak boven uw hoofd?

Wil u uw kinderen een toekomst geven?

Wil u uw vader en moeder kunnen blijven zien en verzorgen tot hun laatste dag?

… Of berust u al in een leven lang overleven met 50 euro/week van uw schuldbemiddelaar?

Neen?

Het moeten het heft in eigen handen. We moeten solidair zijn. We zitten samen in het regime van de artsenjunta. Dit is uw laatste strijd op leven en dood. Voor uzelf, uw kinderen en familie. Doe mee, voor we voorgoed op de eeuwige jachtvelden liggen…

Dan, to hell met de artsenjunta: 10 december weer open. ALLES!

We roepen ook op om vanaf woensdag tussen 20 en 22u samen te komen op het marktplein van uw dorp of stad (met mondmasker, niet omdat het werkt, maar omdat het moet). We moeten collectief ons medeleven betuigen met de slachtoffers van de disproportionele maatregelen. Hopelijk doen jullie massaal mee. Het is nu of nooit!

Als je deze actie steunt, stuur dan aub een klein mailtje naar info@viruswaanzin.be