Mensen, wordt eindelijk wakker!

De sluiting van de scholen werkt niet. De sluiting van de winkels is niet genoeg. De sluiting van de horeca verhindert de stijging van de curves niet. De mondmaskers al evenmin. A-sociale afstand volstaat niet. Afschaffen van de evenementen en toch blijven de cijfers stijgen. Dancings dicht, maar toch is het virus daar. Bijzondere voorzorgen in de hospitalen en de WZC, en ze blijven bronnen van besmetting. Kappers en massagesalons zijn “gevaarlijk”, maar zonder hen zijn er toch positieven. Bubbels zoals bij de 10 kleine negertjes, tot er nog één knuffelcontact overblijft. En toch gaan we door. De maatregelen moeten harder, strenger en de economie nog zwaarder aangepakt. Zelfkastijding en gedwongen armoede. Psychische problemen en zelfmoorden. Binnenkort ook gigantische hongersnoden, zo zegt de UNO. De lockdown zorgt voor miljoenen doden, maar toch is er een tweede golf.

En toch zijn er zoveel corona gelovigen. Hoe komt dat?

Logisch: alle dagen hoor je op radio en TV de woorden ‘CORONA’ en ‘COVID’ Maar wat is daar de bedoeling mee?

DE TECHNIEKEN-

We zien hoe deze leiders heel bewust deze angstcultuur blijven handhaven door te ‘framen’. Zij vertellen het verhaal over het virus door specifieke woorden te gebruiken die afschuwelijke beelden in onze (toch al angstige) geest oproepen.

Of je zegt: “het is druk op de IC’s omdat vooral oudere mensen van boven de 80 jaar dit virus niet goed aan lijken te kunnen en een percentage overlijd hier dan ook aan” zal een totaal ander beeld en dus gevoel oproepen dan als je zegt:

” De afschuwelijke hoeveelheid doden op de overvolle IC’s geven de overwerkte en onderbezette zorg enorme stress”

Door deze laatste zin gaat ons eigen overlevingsmechanisme gelijk op tilt! “Wij kunnen er allemaal aan sterven, is er misschien geen ruimte op de IC, als ik ziek wordt waar moet ik heen”.

Je begrijpt dat de manier waarop je verteld enorme impact heeft op de mens die luistert.

De herhaling van deze zinnen, de woorden in overtreffende trap, de koppelwoorden en de manier waarop zij zinnen afbuigen zorgen ervoor dat het opdrachten worden die direct in ons onderbewustzijn (kunnen) belanden. Wij zien met lede ogen aan dat in ons land (maar ook in andere landen) op een hele specifieke manier suggesties rechtstreeks in het onderbewustzijn van de mensen worden gezet.

Alles wordt ons stelselmatig alles afgenomen. Vooral afstand nemen van eigen familie en vrienden, sinterklaas, kerstmis enz. Als we dat niet doen worden wij gestraft met een volgende golf… En al die mooipraters op TV die u met alle middelen willen overtuigen van de ‘beestje’ dat zo graag ook feest en ons zou doden! Ja u doden of tenminste zwaar ziek maken. Nog niet in u opgekomen dat men de VIRUS bewust op ons loslaat?? Waarom is haast in heel de wereld corona aanwezig? Onlangs gaf van Ranst een voorlichting aan de kinderen waar hij o.a. had over dat ‘beestje’ corona: met slechts één soeplepel van dat virus spul kan heel de wereld besmet raken… Zo dus. Het is zoals de de regeringsleiders in maart dit jaar verklaart hebben: HET IS OORLOG. Ja een biologische oorlogsvoering met als inzet: 3 miljard mensen verminderen op deze planeet. Complottheorie? Dat beweren de waarheid-ontkenners. Maatregelen zoals in de oorlog, overal controles door de politie, torenhoge boetes bij overtredingen van corona maatregelen, afstand houden van elkaar, geen sociale contacten meer, geen feestjes, ontspanning of vakantie, avondklok en misschiens nog uitgangsverbod. Protesteren of betogen is verboden, schrik omdat de niet verkozen regering afgestraft zou worden en de mensen wakker zouden worden.

Corona wil ook zeggen GEDRAGSVERANDERING . En dat is volop bezig zonder dat men zich daarvan bewust is en dat, omdat het gros van de bevolking gehypnotiseerd. Ja hoor. Gehypnotiseerd. Hoe ontwaakt u uit deze corona hypnose? Simpel en doeltreffend: Schakel uw TV en radio 14 dagen uit en blijf van al de kranten af. Na verloop van die 14 dagen zal u terug normaal kunnen slapen en zal u zich weer gezonder voelen. Tracht zeker van de ziekmakende mondmasker af te blijven. Als dat de helft van de bevolking het zou doen is heel deze circus binnen korte tijd voorbij! De zieken in de ziekenhuizen worden weer de normale zieken als in voorbije jaren en de overlijdens worden terug normaal zoals hartfalen, kankers enz. Nu zijn alle overlijdens coronadoden! Het moet echt STOPPEN.