250 Euro om ziek te worden

Volgens velen artsen zijn wij met de tegenwoordige maatregelen onze auto immuunsysteem aan het verzieken door het herhaaldelijk handen wassen, afstand houden en mondmasker te dragen.


De grootste deugniet in heel deze corona spel is Marc Van Ranst. Hij dicteert zijn verhalen voor de andere TV virologen o.a. Van Gucht en natuurlijk aan de regering. Ze volgen blindelings wat deze ziekelijk geest uit zijn duim zuigt met de bedoeling de bevolking te terroriseren en vooral ziek te maken. Ziek maken? Dat is nog op zijn zachts uitgedrukt. Neem nu de mondmaskerplicht. Daardoor ontstaan telkens nieuwe ‘besmettingen’ omdat bij het dragen van een mondmasker er een bacteriën broedplaats ontstaat in het vochtig gedeelte tussen neus en mond. Dat zijn een heleboel ziektekiemen die de mensen niet alleen zelf naar binnen krijgen, maar ook naar de medemensen uitblazen! Door het feit dat uw uitgeademde lucht dat uit 70% Co2/kooldioxide bestaat waardoor uw longen nog nauwelijks geventileerd worden, uw bloed te weinig zuurstof krijgt en zo uw weerstand vermindert wordt. Dit gaat gepaard met o.a. hoofdpijn, misselijkheid, vermoeidheid enz. Maar je mag het mondmasker niet afdoen want het kost u 250 Euro. Daarom worden de mensen nog liever ziek dan deze hoge boete te betalen.


Is dat wat de beleid mensen willen? Ons doodziek maken om ons het kruisje ‘covid-19’ te geven?? Waar is de jaarlijkse griep naar toe? Niemand heeft nog de griep, niemand overlijdt nog aan de griep. Hoe komt dat? Simpel. Het is nu covid-19 geworden. En alle mensen met griep zijn nu de ‘besmette personen door covid-19. Wij onnozele burgers slikken dat. Maar hoe kan het anders als de overheid met zo torenhoge boetes zwaait, terwijl Generaal Van Ranst zich kreupel lacht….