Je wilt niet weten wat er komt

september 22, 2021 5971 28

Er zijn geen woorden voor een gruweldaad in uitvoering, een aanval tegen miljarden. Als het aan de verantwoordelijken ligt, wordt ieder mens op de planeet geïnjecteerd met het gevaarlijkste vaccin uit de geschiedenis. Een medische nachtmerrie is aan de gang terwijl de pas gevaccineerden de ziekenhuizen en mortuaria overspoelen. Er kan snel een zaak worden opgebouwd dat het aantal recente en huidige Covid-19 “gevallen” in feite bijwerkingen blijken te zijn van het mRNA-experiment, en niet de ziekte zelf. Dit betekent dat we te maken hebben met een wereldwijde ramp die zijn weerga in de menselijke geschiedenis niet kent, schrijft Dr. Sircus.

Singapore ziet chronische ziekte explosie na het bereiken van 81 procent vaccinatiegraad.

Dr. Ryan Cole, een gecertificeerde patholoog en eigenaar/exploitant van een diagnostisch laboratorium, en het nieuwste lid van Idaho’s grootste volksgezondheidsraad, meldde dat hij een enorme toename ziet van diverse auto-immuunziekten en kanker bij patiënten die gevaccineerd zijn.

“Sinds 1 januari zie ik in het laboratorium een 20-voudige toename van endometriumkankers ten opzichte van wat ik op jaarbasis zie,” meldde dr. Cole in de videoclip die op Twitter werd gedeeld. “Ik overdrijf absoluut niet, want als ik naar mijn cijfers van jaar tot jaar kijk, heb ik zoiets van ‘Goh, ik heb nog nooit zoveel endometriumkankers gezien’,” vervolgde hij.

Dr. Cole zegt dat zijn laboratorium een daling ziet in de killer T-cellen, in onze CD8-cellen bij de gevaccineerden. “En wat doen CD8 cellen? Ze houden alle andere virussen in toom,” zei hij. Dr. Cole verklaart dat melanomen niet alleen vaker opduiken, zoals endometriumkankers, maar dat de melanomen zich ook sneller ontwikkelen en ernstiger zijn bij jongere mensen dan hij ooit eerder heeft gezien.

Wat betekent dit?

Krijgen we een nieuwe golf van kankers onder de gevaccineerden? Moeten alle gevaccineerden nu beginnen met kankerbehandelingen om opkomende kankers voor te zijn? Het heeft geen zin om iets met een chirurgisch mes weg te snijden, chemo zou het immuunsysteem van mensen alleen maar verder aantasten en bestraling vraagt alleen maar om cascades van vrije radicalen en uit de hand gelopen oxidatieve stress, precies wat COVID-patiënten nodig hebben.

Niveaus van ziekte na vaccinatie zijn ongekend

Een alarmerende studie bevestigt dat gevaccineerden te maken krijgen met catastrofale
Antilichaam Afhankelijke Versterking verwondingen en sterfgevallen.

Velen zijn te druk bezig met de vraag: “Is ivermectine een paardenontwormer of een Nobelprijswinnend medicijn?”, een medicijn dat uitschreeuwt dat we de COVID-vaccins nooit nodig zouden hebben gehad als de hele waarheid ervan bekend had mogen worden. Het is echter te laat; miljarden mensen hebben ten minste één injectie genomen. Zullen ze allemaal sterven? Sommigen zeggen dat de meesten binnen vijf jaar dood zullen zijn. Dus moeten we ons op een bepaald punt gaan afvragen of 200 miljoen Amerikanen op een bepaald niveau lijden aan de giftige spike-eiwitten van het COVID-vaccin die hun bloed en vitale organen verstoppen? Corona mag niet uitsterven totdat het vaccin beschikbaar is – Er staat teveel geld op het spel

Dr. K. Polyakova schreef: De mate van ziekte na vaccinatie is ongekend en het personeel wordt erg ziek, sommigen met neurologische symptomen, wat een enorme impact heeft op het functioneren van de gezondheidszorg. Zelfs jonge en gezonde mensen zijn dagenlang afwezig, sommigen wekenlang, en sommigen hebben medische behandeling nodig. Hele teams worden uit hun functie gehaald omdat ze samen gingen vaccineren.” En de eerstehulpafdelingen worden overspoeld door patiënten die het vaccin hebben gekregen en milde bijwerkingen ondervinden.

De Indiase deelstaat Kerala telt 3% van de Indiase bevolking, en 67% van de inwoners heeft ten minste één vaccinatie gehad. Men zou verwachten dat het aantal COVID-gevallen in Kerala zo laag is dat het niet zichtbaar is in een grafiek van het zeer lage aantal gevallen in India als geheel. Toch was deze deelstaat met slechts 33 miljoen inwoners donderdag goed voor 65% van alle gevallen in India, en de afgelopen weken zelfs nog meer. Het was in wezen de enige deelstaat waar het aantal gevallen de afgelopen maanden is gestegen. Het is toevallig ook de Indiase deelstaat die ivermectine heeft afgewezen.

Vaccinhel in Israël

Pfizer is een exclusiviteitsovereenkomst aangegaan met het Israëlische Ministerie van Volksgezondheid, dus de enige beschikbare COVID-prik is die van Pfizer. De Pfizer injectie heeft een hoger risico voor hartontsteking bij jonge mannen dan sommige van de andere COVID-prikken, maar de Israëlische jeugd heeft geen andere keuze dan de gevaarlijkste te nemen.

In Israël, waar de bevolking bijna volledig gevaccineerd is, lezen we: “Maar toen de tijd verstreek … begonnen de ziekenhuizen zich te vullen met volledig gevaccineerde mensen,” en “ze zagen steeds meer gevallen onder de volledig gevaccineerden, en steeds meer van hen werden zeer ernstig tot het punt waarop de meerderheid van hun gevallen in de ziekenhuizen en op de ICU en degenen die stierven volledig gevaccineerde mensen waren.”

Directeur-generaal Nachman Ash van het Ministerie van Volksgezondheid zei op 14 september dat de huidige golf van coronavirusinfecties alles overtreft wat bij vorige uitbraken werd gezien. “We moeten begrijpen dat [de overeenkomst van Israël met Pfizer] een van de, zou ik zeggen, breedste medische experimenten op mensen in de 21e eeuw gaat worden,” zegt Tehilla Shwartz Altshuler van het Israel Democracy Institute, een voorvechter van de privacy van gegevens en een vooraanstaande stem die vraagtekens zet bij de gegevensdeal van Pfizer.

Pfizer’s injectie ging van 95% effectiviteit in december 2020 naar 39% eind juli toen de Deltastam overheersend werd in Israël.

In reactie op het duidelijke falen van het vaccin begon Israël eind juli 2021 met het geven van derde boosters.

In september 2020 berichtte CNN dat vaccinexperts de federale regering waarschuwden tegen het overhaast uitbrengen van een vaccin tegen het coronavirus voordat uit tests is gebleken dat het zowel veilig als effectief is. Ze presenteerden decennia van pijnlijke vaccingeschiedenis die laat zien waarom ze gelijk hebben. Natuurlijk werden ze genegeerd. CNN zei dat rampen met vaccins uit het verleden aantonen waarom een coronavirus-vaccin nu op de spits drijven ‘kolossaal dom’ zou zijn!

Zeer Effectieve Vaccins Bio-Wapens El Salvador, Guatemala en Bolivia bieden hun burgers COVID-19 medicijnkits aan – met onder meer Ivermectine

Tenminste 39% van de Australiërs waren niet in staat dagelijkse activiteiten uit te voeren na het Covid-19 Vaccin, volgens officiële gegevens van de regering.

In zijn boek, “Is COVID-19 a Bio-weapon? A Scientific and Forensic Investigation”, documenteert Dr. Richard Fleming bewijsmateriaal dat aantoont dat SARS-CoV-2 een biowapen is dat in de afgelopen twee decennia is gecreëerd. Zodra u tot de conclusie komt dat SARS-CoV-2 een biowapen is, moet u ook erkennen dat de COVID-prikken niets anders zijn dan de genetische reproductie van dat biowapen. Met andere woorden, het zijn ook biowapens.

Dezelfde mensen die betrokken zijn bij de financiering van dit biowapen, zijn dezelfde mensen die artsen hebben gehinderd bij de behandeling van patiënten, en dezelfde mensen die betrokken zijn geweest bij de ontwikkeling van deze COVID injecties.

Vanaf 27 augustus 2021 zijn er 13.911 sterfgevallen, 2.933.377 letselsymptomen, 18.098 blijvende handicaps, 76.160 SEH bezoeken, 56.912 ziekenhuisopnames, en 14.327 levensbedreigende gebeurtenissen geregistreerd na experimentele COVID-19 “vaccinaties”.

“Niets begon in Wuhan. Niets. Als je kijkt naar de eerste paar weken van januari, zie je gensequenties geüpload van meerdere locaties, en de eerste, geüpload op 20 december van 2019 dateert van voor de eerste patiënt,” zei Dr. David Martin. “De daders geven in feite hun misdaden toe en lachen het publiek, dat niets kan doen, vol in het gezicht uit. Zodra mensen begrijpen dat talloze artsen moedwillig hebben deelgenomen aan de moord op de mensheid, zal het moeilijk worden om daarmee te leven.”

Het vaccin werd hier niet gebracht om een virus te bestrijden, maar het virus werd door onze favoriete mensen naar ons gebracht om het vaccin te introduceren.

Het echte COVID-verhaal is veel erger dan wat zojuist uit het Wuhan laboratorium is gelekt. Het vaccin- en volksgezondheidsgespuis is al meer dan 20 jaar bezig met het plannen van de Coronavirus-hel en er zijn 4.000 patenten om dat te bewijzen. De hele discussie over een lek in het Wuhan lab of een virus van natuurlijke oorsprong is slechts een afleidingsmanoeuvre voor wat er werkelijk gebeurde in laboratoria en farmaceutische bedrijven over de hele wereld. Het eerste patent voor een spike proteïne-eiwit werd ingediend in 2002. Moeilijk te geloven, maar het verklaart hoe ze zo snel met het vaccin konden komen. Het werd ontwikkeld lang voor het eerste COVID-19 geval.

https://www.bitchute.com/embed/aOr07zwqEMMi/?feature=oembed#?secret=t1B6eLb8rn

Je moet krankzinnig zijn, letterlijk niet goed bij je hoofd, onwetend of slecht geïnformeerd om een COVID-vaccin te nemen en de mensen die willen dat je het neemt zijn fanatiek religieus over vaccins zonder enige rationele reden om dat te zijn. Luister naar Dr. Charles Hoffe die in detail beschrijft wat COVID vaccins doen met onze bloedvaten en specifiek de haarvaten. Hij is een andere arts die alarm slaat waar geen van onze politici naar luistert en zeker de CEO van Moderna en Pfizer willen er niets van horen.

Het Pfizer-vaccin verandert de productie van ontstekingsbevorderende cytokines door aangeboren immuuncellen na stimulatie met zowel specifieke (SARS-CoV-2) als niet-specifieke (virale, schimmel- en bacteriële) stimuli. Na vaccinatie vertoonden de aangeboren immuuncellen een verminderde reactie op de toll-like receptor 4 (TLR4), TLR7 en TLR8 – allemaal liganden die een belangrijke rol spelen in de immuunrespons op virale infectie. Medische wetenschappers hebben ook ontdekt dat de cytokinereacties op schimmels na vaccinatie verhoogd waren. “Het is alleen maar…” – Waarom ik nooit en te nimmer zal opgeven

Geen van ’s werelds slechtste mensen zit in de gevangenis

In een tijdsbestek van een week is het aantal sterfgevallen als gevolg van COVID-19 vaccins gerapporteerd aan de database van de overheid meer dan het officiële aantal doden als gevolg van het virus.

Dr. Paul Craig Roberts stelt: “Ze onthouden mensen genezingen zodat ze kunnen blijven verdienen aan vaccins. Dit is reden voor arrestatie en aanklacht tegen ieder van hen: Fauci, het hoofd van de FDA, het hoofd van de CDC, en iedereen die erbij betrokken is. Dit is legitiem bewijs om hen te arresteren, aan te klagen en voor de rechter te brengen. Ze hebben mensen vermoord voor de winst van vaccins door genezing achter te houden. De doden door Covid, maar ze lieten hen geen HCQ gebruiken, Ivermectin, en nu blokkeren ze een geneesmiddel van Eli Lilly. Dit is, denk ik, de enige zaak die we hoeven te maken. We hebben bewijs dat ze de behandeling hebben tegengehouden. Dat weten we. Het is niet speculatief en geen theorie. Het is een absoluut bekend feit. Ze hielden behandeling tegen, en dat doen ze nog steeds, zodat ze een vaccin kunnen verkopen.”

Het maakt niet uit hoe je ze noemt, de Nieuwe Nazi, communisten, fascisten, vaccin-extremisten, de great reseters, extreme kapitalisten (denk aan miljardairs) ze trokken met hun vaccins naar binnen, in plaats van met hun tanks. Demonen met alleen de slechtste bedoelingen die zeggen dat ze het beste voor hebben. Beesten zoals er altijd zijn geweest, maar nu zijn het genetisch gemanipuleerde beesten die rechtstreeks uit de hel komen en wij worden geacht ze met open armen te ontvangen?

Hoewel vaccinmakers, gezondheidsautoriteiten, de mainstream media, social media-platforms zoals Facebook en advertenties in het openbaar u vertellen dat het vaccin strenge tests heeft ondergaan, is “goedgekeurd” en veilig en effectief is, is geen van deze beweringen waar. Als u een COVID-vaccin neemt, neemt u deel aan het grootste, gevaarlijkste menselijke experiment aller tijden.